New Page

Manual pentru Botosani-mafia2

Introducere

În acest joc browser vei călca pe urmele unui membru al Mafiei. Arătând puterea, câștigând respect și crescând în rang, vei deveni încet renumit și temut în lumea Mafiei. Fii mai deștept decât prietenii tăi jucători și devino cel mai puternic Mafiot.

La început îți va lua ceva timp până te vei obișnui. Dacă ai puțină experiență cu jocuri asemănătoare, îți va lua ceva timp până te vei obișnui cu aritificiile comerțului. Nu te îngrijora, doar prin simpla încercare a tuturor funcțiilor vei învăța rapid. Fură mașini, comite crime (organizate), joacă la cazino: după participarea la unele dintre aceste activități, te vei obișnui cu modul în care delictele sunt integrate în acest joc.

Manual pentru Botosani-mafia2
Putere
Energie
Clasamente
Câștiga bani reali
Atacă
Ucidere / moarte
Proprietăți
Opțiuni țară
Pietre dorință
Blackjack
Ruletă
Poker
Putere

În acest joc multe se bazează pe puterea ta. Rangul tău în clasamentul membrilor depinde de propria putere. Deții putere de atac și defensivă. Puterea de atac este, așa cum sugerează și numele, importantă pentru atacarea altor jucători. Puterea defensivă are rol în apărare în cazul unui atac din partea altui jucător.

Caștigi putere prin cumpărarea de obiecte precum arme, mașini, etc. De asemenea te poți antrena la sală sau la școala de box.

Puterea de box este necesară pentru a bate alți jucători în ring. Bineințeles, puterea ta de box face parte din puterea ta totală.

Energie

Pentru un anumit număr de activități din acest joc, ai nevoie de energie. Începi cu 20 energie, care este refăcută automat: atât timp cât balansul de energie este sub 20 vei primi o energie la fiecare 2 minute. Membri VIP beneficiează de timpi reduși de completare (-30 secunde)!

Astfel, este important să îți plănuiești acțiunile și să calculezi pentru care vei folosi energia.

Ai nevoie de energie pentru următoarele opțiuni din joc:
Delicte Crimă organizată
Fură mașini Atacă
Clubul de box Sala de sport
Roata norocului Antrenează ochirea
Muncă Produ droguri
Aeroport Mafia Rusă
Pachete misterioase Jefuire transport bani
Clasamente

Aici este o lista a tuturor rangurilor posibile și a opțiunilor și posibilităților aferente.

Începător Toți jucătorii noi încep cu acest rang
Discipol La acest rang poți jefui un transport de bani
Curier De la acest rang, îți poți folosi carnețelul
Simpatizant
Pungas La acest rang primești 5.000 RON bani în fiecare zi pentru prestigiul tău
Contrabandist La acest rang poți lua puncte de respect de la alți jucători
Șarlatan
Hoț de biciclete
Hoț de magazine De la acest rang, îți poți ascunde statutul online
Hoț La acest rang primești seiful gratuit
Escroc
Spărgător
Dealer
Spărgător de seifuri
Informator
Lider
Naș
Dupa atingerea Naș , progresul tău va continua prin nivele. În acel moment începi ca Naș la nivelul 1 și continui să crești până la infinit. Naș nivel 120 este si acesta posibil.

În bara de status îți poți vizualiza rangul prezent și progresul către rangul viitor. Această bara este updatată constant. Când această bară este plină vei crește cu un rang.

Câștiga bani reali

Există multe posibilități de a face bani. încă gasești acest lucru dificil? Lista urmatoare este o prezentare sumară a posibilităților:

Vinde mașini
Atacă alți jucători (sau omoară-i!)
Înrolează noi jucători
Joacă la cazino
Administrează obiecte
O dobândă zilnică de 3% în contul tău bancar (opțiune a oficiului de schimb)
Vinde droguri
Devino membru într-o familie criminală de succes, care deține multe prese de bani și km˛ de pământ
Învârte roata norocului
Jefuiește un transport de bani
Comite crime (organizte) și jafuri
Termină misiuni
Schimbă credite pentru bani în joc
Atacă

Prin atacarea altora poți câștiga bani în plus. După un atac de succes primești un procentaj din banii de buzunar ai victimei. Adversarul tău va pierde, de asemenea, puncte de viață. Există, totuși, un număr maxim de atacuri pe care le poți lansa. La 24 de ore, poți comite 20 atacuri asupra altor jucători și 3 atacuri asupra aceleași persoane.

Cu cât tragi mai multe gloanțe, cu atât este șansa de reusita mai mare. Adversarul va pierde, de asemenea, mai multe puncte de viață făcând asta. Nu există o garantare de 100% că vei câștiga. 1 lucru este sigur, cu căt este mai mare puterea și rangul tău, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga.

Exista totuși câteva obstacole în a ataca. Lansarea unui atac te va costa ceva putere. Așa că, alege victimele cu atenție. Dacă pierzi un atac pe care l-ai lansat, vei pierde puncte de viata.

Uneori nu vei putea ataca deloc pe cineva. Acest lucru poate fi cauzat de următoarele lucruri:
- Ești protejat
- Victima ta este protejată
- Victima ta este în vacanță
- Ai comis deja 20 atacuri astăzi, sau ai atacat deja această persoană 3 ori
- Ești la munca
- Ai ucis pe cineva în ultimele 6 ore și de aceea trebuie sa aștepti înainte de a acționa din nou

Ucidere / moarte

Un posibil deznodământ al unui atac este moartea. Dacă punctele de viață ala victimei tale ajung la 0, acest lucru înseamna că l-ai(ai) omorat(o). Bineînțeles, acest lucru este valabil de ambele părți.

Dacă jucătorul ucis avea o licitație în curs, licitația va fi încheiată și banii returnați jucătorului cu cea mai mare sumă licitată.

Dacă mori vei pierde următoarele lucruri:
- Bani cash și în banca (dintre care 50% merg la soț/soție în cazul în care esti căsătorit, restul la cel care te-a ucis)
- Obiecte aflate în posesie (cazinouri, spitale, etc.)

Dacă omori pe cineva? Vei primi întreaga avere a victimei. In cazul în care victima ta era căsătorita, vei primi doar 50% din banii lui/ei cash și din banca.

Tip: Păstrează banii in seif. Chiar și in cazul unui deces, banii sunt tot acolo. Creditele și conturile VIP, nu se vor pierde în cazul în care ești ucis, deci rămân în posesia ta

Atât timp cât ești mort nu va fi posibil a continua jocul în mod normal. Poți doar să te loghezi, cumpăra credite, sau să te învii la oficiul de schimb. Poți, de asemenea, alege să restartezi jocul gratuit prin folosirea unei resetări totale, dar în cazul acesta vei pierde totul și va trebui să iei totul de la început. Odată ce ai cumpărat o înviere vei putea să joci din nou.

Pentru a face distractiv pentru toată lumea, nu poți să continui la nesfarșit cu omorurile. Dupa ce ai ucis, trebuie să aștepți 6 ore inainte de a ataca din nou.

Proprietăți

În fiecare țară exista un anumit număr de obiecte de vânzare:cazinouri, fabrici de gloanțe, spitale... Prin deținerea acestor obiecte, poți câștiga sume importante de bani. Numărul de proprietăți deținute de acelasi jucător este limitat: Poți deține un maxim de 10 obiecte.

Opțiuni țară

Pot exista o multime de motive de a părăsii o țara și explora o alta. Victima vizată locuiește în alta țară sau dorești să achiziționezi un nou cazino. Sau doar cauți muniție mai ieftină? Unele țări au, de asemenea, diverse caracteristici.

SUA
În SUA poți căuta pachete misterioase
Germania
Jucătorii deștepți pot câștiga mulți bani la bursa din Germania
China
Din China poți aduce fraudulos chinezi în Europa
Italia
În Italia, poți aduce Papei drogat pachete de XTC în schimbul banilor
Rusia
În Rusia te poți lupta într-un bar cu membri ai mafiei Ruse o dată pe săptămână
România
În România poți paria zilnic pe un meci de fotbal și căștiga astfel bani buni
Egipt
În Egipt poți încerca să omori faraonul o dată pe săptămână. Dacă reusesti, vei primi o recompensă pe masură
Pietre dorință

Câteva date despre pietrele dorință:
- Cu o piatră dorință, poți, o dată pe săptămână să îți dorești ca Faraonul să moară și primești o recompensă frumoasă pentru asta
- Pietrele dorință pot fi cumpărate de la oficiul de schimb
- Pietrele dorință pot fi, de asemenea, găsite, dar unde? Asta este un secret, va trebui să cauți de unul singur!
- O piatră dorință poate fi folosită să sari peste o misiune

Blackjack

Scopul jocului de blackjack este de a bate banca. Trebuie să încerci să ajungi cât mai aproape posibil de 21. Dacă treci peste înseamnă că ai pierdut. Dacă ai terminat cu mai puțin de 22 puncte în mână, dar ai mai mult decât dealerul, câștigi mâna. Juveții, damele și regii valorează 10 puncte. Cărțile de la 2 până la 10 au valoarea pe care o arată. Asul valoreaza ori 1 ori 11 puncte. Dacă ai terminat cu mai mult de 21 puncte în mana, dealerul câștigă.

Ruletă

La ruletă plasezi cipurile pe masă în zona specifica. Roata ruletei este numerotată între 0 și 36. Acestea sunt de asemenea alternativ colorate, 18 roșii, 18 negre. 0 este verde. Poți plasa cipuri pe mai multe zone specifice pentru a mări șansa și câștigurile. Apasă "start" pentru a învârti roata. Când roata s-a oprit din învartit, un număr câștigător (și culoarea) va fi arătat.

Poți plasa cipuri pe roșu sau negru Dacă ai ghicit culoarea corectă câștigi dublu pariului. Poți, de asemenea, plasa cipuri pe par/impar sau pe zonele "0 la 18"/"19 la 36".

în aceste cazuri, dacă ai ghicit corect, primești de 3 ori pariul:
Prima duzină (1 la 12)
A doua duzină (13 la 24)
A treia duzină (25-36)

Parierea pe un anumit număr îți aduce de 35 ori pariul. Dacă ai făcut o greseală și vrei sa corectezi? Poți da click pe reset și încerca din nou.

Poker

Pokerul este un joc în care plasezi pariuri în funcție de cărțile din mana ta. Aici este jucat Texas Hold 'em.

Blindurile
Înainte ca jocul să înceapă există câteva pariuri obligatorii ce trebuiesc făcute: blindurile. Cu Texas Hold 'em, un buton este folosit (butonu de dealer) pentru a arăta ce jucător este dealarul cărților în momentul de față. înainte de a putea fi împărțite cărțile, jucătorii din stânga dealerului trebuie să plaseze blindul mic și blindul mare (2x blindul mic). După asta, fiecare jucator primește 2 cărți cu fața în jos.

Opțiuni de pariere
Opțiunile pe care un jucator le are sunt: "fold", "check", "bet", "call" și "raise". Nu toate opțiunile sunt disponibile în toate rundele, depinde de acțiunile jucătorilor al caror rând a trecut. O opțiune care este mereu disponibilă este "fold", jucătorul renunță la cărțile lui/ei și nu mai joacă până ce runda se sfârșește. Dacă niciun jucător nu a pariat, un jucător poate da "check" (niciun pariu dar continuă jocul), sau să parieze chiar el. Dacă un jucator a plasat un pariu, jucătorii ce urmează trebuie sa folosească una din optiunile "call", "raise" sau "fold". Dacă un jucător folosește call, inseamna că el/ea joacă în continuare și egalează pariul plasat înainte de alt jucător. Dacă tu dai raise, înseamna că nu doar ai dat call la pariul plasat, dar ai și crescut pariul cu un alt pariul al tău.

Pre Flop
Dacă toți jucătorii și-au primit cărțile, au oportunitatea de a da call sau raise la blindul mare. Pot, de asemenea, sa aleagă "fold". Jucătorul ce urmează dupa big blind trebuie să acționeze primul. Dacă el/ea dă call, el/ea trebuie să egaleze big blindul. Acest proces pre flop continuă până când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă.

Flopul
Flop înseamnă că 3 cărți au fost puse cu fața în sus pe masă. Aceste cărți pot fi folosite de toți jucătorii care joacă în această rundă. Primul care îi este permis să actioneze este jucătorul din stânga dealerului. Opțiunile pe care jucătorii le au sunt aceleași ca la Pre Flop. Totuși, dacă nimeni nu a plasat înca un pariu, ai opțiunea "check".

Turn
Când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă în Flop, urmează să fie pusa a 4-a carte pe masa numită Turn. Aceasta este a 4-a carte disponibilă tuturor jucătorilor încă activi. După cartea Turn, mai are loc încă o rundă de pariere în același mod ca cea din timpul Flopului.

River
Când toți membrii activi au pariat aceeași sumă în Turn, a cincea și carte finală este pusă pe masă. în același mod ca înainte: jucătorul din stânga dealerului începe runda de pariere.

Ultima fază
Când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă în River, toate cărțile sunt aratăte. Folosind un maxim de 5 cărți, jucătorul care face cea mai buna mână câștigă.

Combinații de poker
În poker, următoarele combinații sunt posibile, aranjate de la cea mai bună la cea mai proastă, dar de la cea mai proastă la cea mai buna în probabilitate.

Chintă Royală 5 cărți de aceeași culoare în ordine, cu Asul cea mai mare carte A♠ K♠ Q♠ J♠ 10♠
Chinta de culoare 5 cărți de aceeași culoare în ordine consecutivă Q♦ J♦ 10♦ 9♦ 8♦
Careu 4 cărți de același rang 4♣ 4♦ 4♥ 4♠ 9♥
Full 3 cărți de același fel combinate cu o pereche 8♣ 8♦ 8♠ K♥ K♠
Culoare 5 cărți de aceeași culoare K♠ J♠ 8♠ 4♠ 3♠
Chintă 5 cărți în ordine consecutivă, în orice combinație de culori. Atenție: Asul poate avea valoare cea mai mare (peste K) sau cea mai mică (sub 2) 5♦ 4♥ 3♠ 2♦ A♦
3 de același fel 3 cărți de același fel 7♣ 7♥ 7♠ K♦ 2♠
Două perechi 2x2 cărți de același rang (perechile trebuie să fie diferite) A♣ A♦ 8♥ 8♠ Q♠
O pereche 2 cărți de același rang 9♥ 9♠ A♣ J♠ 4♥
Carte mare Cea mai mare carte câștigă, unde 2 este cea mai mică și Asul este cea mai mare A♦ 10♦ 9♠ 5♣ 4♣

Dacă mai mult de un jucător se bate pentru Pot după ce runda finală de pariere s-a încheiat, cărțile sunt arătate. Pentru a câștiga Potul, jucătorii trebuie să arate întreaga mână, chiar dacă doar o parte este suficientă pentru a câștiga.

Dacă 2 (sau mai mulți) jucători au avut aceeasi combinație, jucătorul cu cartea cea mai mare câștigă conform regulamentului:

  • Dacă 2 (sau mai mulți) jucători au doar o carte mare (fără combinație), cartea cea mai mare câștigă. Dacă această carte mare este aceeași pentru amandoi (sau mai mulți), atunci a doua carte mare ca valoare se ia în considerare.
  • Dacă amândoi (sau mai mulți) au cate o pereche, perechea cea mai mare câștigă. Dacă sunt egali, atunci restul carților sunt luate în considerare în funcție de regula cărții mari.
  • Dacă amândoi (sau mai mulți) au două perechi, perechea cea mai mare câștigă. Dacă se afla la egalitate, a doua pereche ca marime câștigă. Dacă și de această dată sunt egali, atunci cea mai mare a.
  • Dacă amândoi (sau mai multi) au 3 de același fel sau Full, cel mai mare trio de cărți câștigă. Dacă se afla la egalitate, atunci perechea cea mai mare câștigă (doar la Full), sau cea mai mare a patra/cincea car.
  • Dacă amândoi (sau mai mulți) au culoare sau chintă, cartea cea mare câștigă. Dacă această carte este egală, atunci a doua carte ca valoare se ia în considerare. Excepție: Asul în 5 4 3 2 As.
  • Dacă amândoi (sau mai mulți) au Careu, cel mai mare careu câștigă. Dacă este egal, a cincea carte câștigă.

În general, această regulă este actuală: cea mai buna mână din 5 carți câștigă Potul.