Selectarea limbii:  Romānă    English  

Regulament

 1. Romana!

  Fiecare utilizator are obligatia de a citii, memora si respecta aceste reguli.


  1. Esti unicul responsabil pentru contul tau. Contul tau nu va fi niciodata restaurat la valori precedente, decat in cazul in care, problema a fost cauzata de catre Staff. Nu vei fi niciodata intrebat despre parola ta, de catre un membru al Administratiei.
  2. Este interzis sa detii sau sa joci pe mai multe conturi
  3. Nu ai voie sa imparti contul, sau sa joci cu altcineva pe cont.
  4. Nu ai voie sa abuzezi sau sa furi contul unui jucator, sau sa intreprinzi orice tip de actiune in acest sens.
  5. Este interzisa folosirea oricarui software care interactioneaza cu jocul, si care iti permite sa efectuezi actiuni imposibil de facut cu un browser normal (Firefox, IE) sau care iti ofera avantaje in joc. Toate actiunile in joc trebuie efectuate manual de catre jucator. Addon-uri pentru browser care afecteaza modul de joc sunt interzise. Editarea URL-urilor in browser cu link-uri directe catre paginile din joc este deasemenea interzisa.
  6. Erorile in joc trebuiesc raportate in momentul imediat descoperirii si este strict interzisa exploatarea lor.
  7. Este interzis sa faci spam sau flood in orice chat din joc. Este interzis deasemenea sa faci reclama in chat-ul din joc.
  8. Este interzis sa postezi link-uri sau sa afisezi comportamente naziste, rasiste sau orice alt gen de comportament care ofenseaza indivizi sau grupuri de indivizi/religii. Este interzis deasemenea sa discriminezi sau sa hartuiesti indivizi sau grupuri de indivizi indiferent de motiv. Discutille, ofensele si afirmatiile care incita sau ar incita indivizi sau grupuri de indivizi pe teme religioase sau politice sunt strict interzise. Rapoartele in legatura cu aceste cazuri vor fi analizate de catre Staff, care are dreptul de a decide sanctiunea.
  9. Este interzis sa vinzi sau sa cumperi conturi/skill de la alti jucatori. Este interzis sa cumperi credite de la un furnizor ce nu este listat pe pagina "credite".
  10. Este interzis sa incerci sa induci in eroare echipa de administatie, sau sa sustii ca esti un membru al Staff-ului daca nu esti.
  11. Orice actiune care violeaza user agreement si game license este interzisa.
  12. Incalcarea sau incercarea de incalcare a regulilor de mai sus vor duce la o sanctiune decisa de catre Staff.
  13. Toate activitatile care violeaza legile in vigoare pentru fiecare tara in parte vor fi aduse la cunostinta Politiei.
  14. Aceste reguli se pot schimba fara o notificare in prealabil.

  Aveti intrebari sau propuneri? Contactati-ne!

  15.Este interzis să faci reclamă pe joc cu alte jocuri cu mafie!Reclama se pedepseşte cu ban permanent!
  16.Folosire cuvintelor obsecene|vulgare|jignitoare se pedepseşte cu ban comunicare 2 ore(prima abatere),12 ore(a doua abatere),24 ore(a treia abatere) şi ban permanent la a patra abatere!
  17.Este interzis să deţii mai mult de un cont pe joc fara acordul brigazii.Dacă se descoperă că ai conturi duble,triple etc. se vor bana permanent toate conturile!
  18.Este interzis schimbul de id-uri de mess|email-uri|fb!
  19.Dacă descoperi un BUG în joc eşti obligat să anuţi un membru al Brigăzii! 
  20.Înregistrarea pe joc cu nume obscene|jignitoare duce la ban permanent!
  21.Dacă ceri in mod excesiv bunuri in joc adminilor vei fi banat pentru 12 ore(prima abatere),24 ore(a doua abatere),48 ore (a treia abatere),iar a patra abatere ban permanent!
  22.Ameninţarea jucătorilor in viaţa reală este interzisă!