Manual pentru IlkrsURpvKhQogdq

Introducere

În acest joc browser vei călca pe urmele unui membru al Mafiei. Arătând puterea, câștigând respect și crescând în rang, vei deveni încet renumit și temut în lumea Mafiei. Fii mai deștept decât prietenii tăi jucători și devino cel mai puternic Mafiot.

La început îți va lua ceva timp până te vei obișnui. Dacă ai puțină experiență cu jocuri asemănătoare, îți va lua ceva timp până te vei obișnui cu aritificiile comerțului. Nu te îngrijora, doar prin simpla încercare a tuturor funcțiilor vei învăța rapid. Fură mașini, comite crime (organizate), joacă la cazino: după participarea la unele dintre aceste activități, te vei obișnui cu modul în care delictele sunt integrate în acest joc.

Manual pentru IlkrsURpvKhQogdq
Putere
Clasamente
Câștiga bani reali
Atacă
Ucidere / moarte
Opțiuni țară
Pietre dorință
Blackjack
Ruletă
Putere

În acest joc multe se bazează pe puterea ta. Rangul tău în clasamentul membrilor depinde de propria putere. Deții putere de atac și defensivă. Puterea de atac este, așa cum sugerează și numele, importantă pentru atacarea altor jucători. Puterea defensivă are rol în apărare în cazul unui atac din partea altui jucător.

Caștigi putere prin cumpărarea de obiecte precum arme, mașini, etc. De asemenea te poți antrena la sală sau la școala de box.

Puterea de box este necesară pentru a bate alți jucători în ring. Bineințeles, puterea ta de box face parte din puterea ta totală.

Clasamente

Aici este o lista a tuturor rangurilor posibile și a opțiunilor și posibilităților aferente.

Începător Toți jucătorii noi încep cu acest rang
Discipol
Curier De la acest rang, îți poți folosi carnețelul
Simpatizant
Pungas La acest rang primești 5.000 RON bani în fiecare zi pentru prestigiul tău
Contrabandist La acest rang poți lua puncte de respect de la alți jucători
Șarlatan
Hoț de biciclete
Hoț de magazine De la acest rang, îți poți ascunde statutul online
Hoț La acest rang primești seiful gratuit
Escroc
Spărgător
Dealer
Spărgător de seifuri
Informator
Lider
Naș Cel mai mare rang, care va fi atins doar de câtiva jucători. Niciunul nu este mai puternic!

În bara de status îți poți vizualiza rangul prezent și progresul către rangul viitor. Această bara este updatată constant. Când această bară este plină vei crește cu un rang.

Câștiga bani reali

Există multe posibilități de a face bani. încă gasești acest lucru dificil? Lista urmatoare este o prezentare sumară a posibilităților:

Vinde mașini
Atacă alți jucători (sau omoară-i!)
Înrolează noi jucători
Joacă la cazino
Administrează obiecte
O dobândă zilnică de 3% în contul tău bancar (opțiune a oficiului de schimb)
Devino membru într-o familie criminală de succes, care deține multe prese de bani și km˛ de pământ
Învârte roata norocului
Ia parte la delicte (organizate)
Termină misiuni
Schimbă credite pentru bani în joc
Atacă

Prin atacarea altora poți câștiga bani în plus. După un atac de succes primești un procentaj din banii de buzunar ai victimei. Adversarul tău va pierde, de asemenea, puncte de viață. Există, totuși, un număr maxim de atacuri pe care le poți lansa. La 24 de ore, poți comite 50 atacuri asupra altor jucători și 5 atacuri asupra aceleași persoane.

Cu cât tragi mai multe gloanțe, cu atât este șansa de reusita mai mare. Adversarul va pierde, de asemenea, mai multe puncte de viață făcând asta. Nu există o garantare de 100% că vei câștiga. 1 lucru este sigur, cu căt este mai mare puterea și rangul tău, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga.

Exista totuși câteva obstacole în a ataca. Lansarea unui atac te va costa ceva putere. Așa că, alege victimele cu atenție. Dacă pierzi un atac pe care l-ai lansat, vei pierde puncte de viata.

Uneori nu vei putea ataca deloc pe cineva. Acest lucru poate fi cauzat de următoarele lucruri:
- Ești protejat
- Victima ta este protejată
- Victima ta este în vacanță
- Ai comis deja 50 atacuri astăzi, sau ai atacat deja această persoană 5 ori
- Ești la munca
- Ai ucis pe cineva în ultimele 2 ore și de aceea trebuie sa aștepti înainte de a acționa din nou

Ucidere / moarte

Un posibil deznodământ al unui atac este moartea. Dacă punctele de viață ala victimei tale ajung la 0, acest lucru înseamna că l-ai(ai) omorat(o). Bineînțeles, acest lucru este valabil de ambele părți.

Dacă jucătorul ucis avea o licitație în curs, licitația va fi încheiată și banii returnați jucătorului cu cea mai mare sumă licitată.

Dacă mori vei pierde următoarele lucruri:
- Toți banii cash și din contul bancar (50% către jucătorul trecut în testament, iar ce rămâne către criminal)
- Obiecte aflate în posesie (cazinouri, spitale, etc.)

Dacă omori pe cineva? Vei primi întreaga avere a victimei. Totuși, dacă victima a mentionat în testament un beneficiar, acea persoana va primi 50% din averea totală.

Tip: Păstrează banii in seif. Chiar și in cazul unui deces, banii sunt tot acolo. Creditele și conturile VIP, nu se vor pierde în cazul în care ești ucis, deci rămân în posesia ta

Atât timp cât ești mort nu va fi posibil a continua jocul în mod normal. Poți doar să te loghezi, cumpăra credite, sau să te învii la oficiul de schimb. Poți, de asemenea, alege să restartezi jocul gratuit prin folosirea unei resetări totale, dar în cazul acesta vei pierde totul și va trebui să iei totul de la început. Odată ce ai cumpărat o înviere vei putea să joci din nou.

Pentru a face distractiv pentru toată lumea, nu poți să continui la nesfarșit cu omorurile. Dupa ce ai ucis, trebuie să aștepți 2 ore inainte de a ataca din nou.

Opțiuni țară

Pot exista o multime de motive de a părăsii o țara și explora o alta. Victima vizată locuiește în alta țară sau dorești să achiziționezi un nou cazino. Sau doar cauți muniție mai ieftină? Unele țări au, de asemenea, diverse caracteristici.

Germania
Jucătorii deștepți pot câștiga mulți bani la bursa din Germania
China
Din China poți aduce fraudulos chinezi în Europa
Italia
În Italia poți câștiga bani găsindu-i papei prostituate
Pietre dorință

Câteva date despre pietrele dorință:
- Pietrele dorință pot fi cumpărate de la oficiul de schimb
- Pietrele dorință pot fi, de asemenea, găsite, dar unde? Asta este un secret, va trebui să cauți de unul singur!
- O piatră dorință poate fi folosită să sari peste o misiune

Blackjack

Scopul jocului de blackjack este de a bate banca. Trebuie să încerci să ajungi cât mai aproape posibil de 21. Dacă treci peste înseamnă că ai pierdut. Dacă ai terminat cu mai puțin de 22 puncte în mână, dar ai mai mult decât dealerul, câștigi mâna. Juveții, damele și regii valorează 10 puncte. Cărțile de la 2 până la 10 au valoarea pe care o arată. Asul valoreaza ori 1 ori 11 puncte. Dacă ai terminat cu mai mult de 21 puncte în mana, dealerul câștigă.

Ruletă

La ruletă plasezi cipurile pe masă în zona specifica. Roata ruletei este numerotată între 0 și 36. Acestea sunt de asemenea alternativ colorate, 18 roșii, 18 negre. 0 este verde. Poți plasa cipuri pe mai multe zone specifice pentru a mări șansa și câștigurile. Apasă "start" pentru a învârti roata. Când roata s-a oprit din învartit, un număr câștigător (și culoarea) va fi arătat.

Poți plasa cipuri pe roșu sau negru Dacă ai ghicit culoarea corectă câștigi dublu pariului. Poți, de asemenea, plasa cipuri pe par/impar sau pe zonele "0 la 18"/"19 la 36".

în aceste cazuri, dacă ai ghicit corect, primești de 3 ori pariul:
Prima duzină (1 la 12)
A doua duzină (13 la 24)
A treia duzină (25-36)

Parierea pe un anumit număr îți aduce de 35 ori pariul. Dacă ai făcut o greseală și vrei sa corectezi? Poți da click pe reset și încerca din nou.

LogareNu ai înca un cont? Creează Parolă uitată? Cere parolă

Membri

Legături partenere