Mafia1900

Regulament

Click Button or Scrool bar to Check your country !

Regulament Mafia1900


1. Prin accesarea jocului Mafia1900.com, esti de acord ca ai peste 14 ani, iar in caz contrar, garantezi ca ai acordul parintilor pentru a juca Mafia1900.com !
2. Nu ai voie sa te folosesti de anumite programe, santajuri, conturi duble (fiecare jucator are dreptul la un singur cont) care sa iti ofere un avantaj incorect fata de ceilalti jucatori ai Mafia1900 .com !
3. Nu ai voie sa faci reclama altor site-uri, jocuri, produse pe Mafia1900.com !
4. Nu ai voie sa folosesti limbaj obscen pe chat, forum, mesaj privat, prin nume sau orice alt mijloc de comunicare oferit de Mafia1900.com !
5. Este strict interzisa amenintarea la adresa jucatorilor in viata reala ! De asemenea, este interzisa hartuirea lor in joc!
6. Ai obligatia de a reclama orice bug sau vulnerabilitate intalnita pe Mafia1900.com !
7. Nu ai dreptul sa vinzi bunuri virtuale (credite, bani cash, contul personal) pe bani reali !
8. Mafia1900.com nu isi asuma responsabilitatea daca, in cazul cumpararii de credite prin intermediul telefonului personal sau al cardului de credit, pierzi bani din cauza ta sau a sistemului de plata !
9. Mafia1900.com isi rezerva dreptul de a schimba acest Regulament fara a anunta jucatorii, de aceea, te rugam sa citesti periodic Regulamentul !
10. Jocul Mafia1900.com isi rezerva dreptul de a-ti inchide contul fara a fi nevoit sa iti ofere explicatii !

11. Schimbul de id-uri de mess/ email-uri este strict interzisa pe joc ! 

12.Licitatiile se vor efectua in limitele precizate AICI , in momentul in care se vor efectua donatii dupa cumpararea bunurilor (pentru a oferi mai multi bani pentru  bunurile licitate) se vor confisca bunurile si banii folositi la licititatie, iar daca se incalca aceasta regula repetat conturile vor fi banate permanent

12'.Donatiile efectuate dupa cumpararea de bunuri, pentru a oferi un pret mai mare pentru acele bunuri este strict interzisa si se premiaza cu ban permanent !

13.Familiile care accepta membri noi sunt obligati sa ii tina in familie cel putin 15 zile, aceasta regula este implementata in urma mai multor "tepe" efectuate de catre proprietarii familiilor.

13' Este interzis sa acceptati membri in familie daca nu ii tineti cel putin 15 zile, incalcarea acestei regule va duce la stergerea familiei. (In aceasta runda se vor face verificari saptamanale si chiar zilnice.)

14. Membrii staffului nu sunt obligati sa  dea explicatii jucatorilor, in legatura cu deciziile lor.


 15. Conturile clona sunt strict interzise. Incalcarea acestei regula va duce la banarea tuturor conturilor

16. Conturile duble sunt strict interzise. (Indiferent ca sunt in frati/ surori sau alte grade..) Pentru a putea juca cu cont dublu trebuie sa fie achizitionat rangul din brigada "cont dublu" (5 euro)


Pentru buna functionare a jocului, va rugam sa respectati
acest Regulament !

 

 

 


Wybierz język:    RomÔnă    English    English    Franšais    Deutsch    Polski