Bun venit!

 Jocul Mafia Assassins este un joc online multiplayer. Este un joc gratuit care se joaca cu ajutorul browserului, utilizatorii nu necesita descarcarea niciunui program pentru a-l putea juca. 
Imediat cum intri in lumea mafiei, te pandesc pericole la tot pasul. Crime, furturi, jafuri armate, jafuri la drumul mare, batai in cartier, jocuri de noroc, furturi de masini, trafic de droguri si bautura, gasti rivale, inchisoare, curse de masini ilegale, afaceri mai mult sau mai putin legale, bursa de valori si multe altele.
Deoarece este un joc online multiplayer, vei interactiona cu o multime de alti jucatori din toata tara, sau chiar din strainatate.

 Aici pe Mafia Assassins doar cei mai puternci supravietuiesc!!! 
Dar tine minte un lucru! Singur nu vei supravietui in cartier!
Fa-ti prieteni puternici pentru a-ti putea zdrobi dusmanii. Intra intr-o gasca puternica pentru a deveni mai puternic impreuna cu prietenii tai!


Te asteptam si pe tine in lumea mafiei! Alege-ti orasul din care vrei sa incepi, alegeti cariera pe care vrei sa o urmezi si ... ne vedem in cartier!
Aici INTRA ORICINE, dar CEI MAI BUNI FAC LEGEA!

 

Știri recente

MafiaAssassins Runda I  2012-09-11 3:57 PM

DonLuciano
Salut Mafiotule,
Vreau sa iti zic ceva care sigur iti va placea.Intra pe MafiaAssassins, doboara toti dujmani pentru a deveni cel mai bun si castiga marele premiu!

DETALI:

Locul I: 5 Euro Reali 100.000.000 Euro pe joc(Runda Viitoare)
Locul II 3 Euro Reali 50.000.000 Euro pe joc(Runda Viitoare)
Locul III 100.000.000 Euro pe joc(Runda Viitoare}

LogareNu ai īnca un cont? Creează Parolă uitată? Cere parolă

Membri

Legături partenere