killer3

StreetCrims

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Manual pentru StreetCrims

Introducere

Īn acest joc browser vei călca pe urmele unui membru al Mafiei. Arătānd puterea, cāștigānd respect și crescānd īn rang, vei deveni īncet renumit și temut īn lumea Mafiei. Fii mai deștept decāt prietenii tăi jucători și devino cel mai puternic Mafiot.

La īnceput īți va lua ceva timp pānă te vei obișnui. Dacă ai puțină experiență cu jocuri asemănătoare, īți va lua ceva timp pānă te vei obișnui cu aritificiile comerțului. Nu te īngrijora, doar prin simpla īncercare a tuturor funcțiilor vei īnvăța rapid. Fură mașini, comite crime (organizate), joacă la cazino: după participarea la unele dintre aceste activități, te vei obișnui cu modul īn care delictele sunt integrate īn acest joc.

Manual pentru StreetCrims
Putere
Clasamente
Cāștiga bani reali
Atacă
Ucidere / moarte
Opțiuni țară
Pietre dorință
Blackjack
Ruletă
Putere

Īn acest joc multe se bazează pe puterea ta. Rangul tău īn clasamentul membrilor depinde de propria putere. Deții putere de atac și defensivă. Puterea de atac este, așa cum sugerează și numele, importantă pentru atacarea altor jucători. Puterea defensivă are rol īn apărare īn cazul unui atac din partea altui jucător.

Caștigi putere prin cumpărarea de obiecte precum arme, mașini, etc. De asemenea te poți antrena la sală sau la școala de box.

Puterea de box este necesară pentru a bate alți jucători īn ring. Bineințeles, puterea ta de box face parte din puterea ta totală.

Clasamente

Aici este o lista a tuturor rangurilor posibile și a opțiunilor și posibilităților aferente.

Īncepător Toți jucătorii noi īncep cu acest rang
Discipol
Curier De la acest rang, īți poți folosi carnețelul
Simpatizant
Pungas La acest rang primești 5.000 RON bani īn fiecare zi pentru prestigiul tău
Contrabandist La acest rang poți lua puncte de respect de la alți jucători
Șarlatan
Hoț de biciclete
Hoț de magazine De la acest rang, īți poți ascunde statutul online
Hoț La acest rang primești seiful gratuit
Escroc
Spărgător
Dealer
Spărgător de seifuri
Informator
Lider
Naș Cel mai mare rang, care va fi atins doar de cātiva jucători. Niciunul nu este mai puternic!

Īn bara de status īți poți vizualiza rangul prezent și progresul către rangul viitor. Această bara este updatată constant. Cānd această bară este plină vei crește cu un rang.

Cāștiga bani reali

Există multe posibilități de a face bani. īncă gasești acest lucru dificil? Lista urmatoare este o prezentare sumară a posibilităților:

Vinde mașini
Atacă alți jucători (sau omoară-i!)
Īnrolează noi jucători
Joacă la cazino
Administrează obiecte
O dobāndă zilnică de 3% īn contul tău bancar (opțiune a oficiului de schimb)
Devino membru īntr-o familie criminală de succes, care deține multe prese de bani și km² de pămānt
Īnvārte roata norocului
Ia parte la delicte (organizate)
Termină misiuni
Schimbă credite pentru bani īn joc
Atacă

Prin atacarea altora poți cāștiga bani īn plus. După un atac de succes primești un procentaj din banii de buzunar ai victimei. Adversarul tău va pierde, de asemenea, puncte de viață. Există, totuși, un număr maxim de atacuri pe care le poți lansa. La 24 de ore, poți comite 50 atacuri asupra altor jucători și 5 atacuri asupra aceleași persoane.

Cu cāt tragi mai multe gloanțe, cu atāt este șansa de reusita mai mare. Adversarul va pierde, de asemenea, mai multe puncte de viață făcānd asta. Nu există o garantare de 100% că vei cāștiga. 1 lucru este sigur, cu căt este mai mare puterea și rangul tău, cu atāt ai mai multe șanse de a cāștiga.

Exista totuși cāteva obstacole īn a ataca. Lansarea unui atac te va costa ceva putere. Așa că, alege victimele cu atenție. Dacă pierzi un atac pe care l-ai lansat, vei pierde puncte de viata.

Uneori nu vei putea ataca deloc pe cineva. Acest lucru poate fi cauzat de următoarele lucruri:
- Ești protejat
- Victima ta este protejată
- Victima ta este īn vacanță
- Ai comis deja 50 atacuri astăzi, sau ai atacat deja această persoană 5 ori
- Ești la munca
- Ai ucis pe cineva īn ultimele 2 ore și de aceea trebuie sa aștepti īnainte de a acționa din nou

Ucidere / moarte

Un posibil deznodămānt al unui atac este moartea. Dacă punctele de viață ala victimei tale ajung la 0, acest lucru īnseamna că l-ai(ai) omorat(o). Bineīnțeles, acest lucru este valabil de ambele părți.

Dacă jucătorul ucis avea o licitație īn curs, licitația va fi īncheiată și banii returnați jucătorului cu cea mai mare sumă licitată.

Dacă mori vei pierde următoarele lucruri:
- Toți banii cash și din contul bancar (50% către jucătorul trecut īn testament, iar ce rămāne către criminal)
- Obiecte aflate īn posesie (cazinouri, spitale, etc.)

Dacă omori pe cineva? Vei primi īntreaga avere a victimei. Totuși, dacă victima a mentionat īn testament un beneficiar, acea persoana va primi 50% din averea totală.

Tip: Păstrează banii in seif. Chiar și in cazul unui deces, banii sunt tot acolo. Creditele și conturile VIP, nu se vor pierde īn cazul īn care ești ucis, deci rămān īn posesia ta

Atāt timp cāt ești mort nu va fi posibil a continua jocul īn mod normal. Poți doar să te loghezi, cumpăra credite, sau să te īnvii la oficiul de schimb. Poți, de asemenea, alege să restartezi jocul gratuit prin folosirea unei resetări totale, dar īn cazul acesta vei pierde totul și va trebui să iei totul de la īnceput. Odată ce ai cumpărat o īnviere vei putea să joci din nou.

Pentru a face distractiv pentru toată lumea, nu poți să continui la nesfarșit cu omorurile. Dupa ce ai ucis, trebuie să aștepți 2 ore inainte de a ataca din nou.

Opțiuni țară

Pot exista o multime de motive de a părăsii o țara și explora o alta. Victima vizată locuiește īn alta țară sau dorești să achiziționezi un nou cazino. Sau doar cauți muniție mai ieftină? Unele țări au, de asemenea, diverse caracteristici.

Germania
Jucătorii deștepți pot cāștiga mulți bani la bursa din Germania
China
Din China poți aduce fraudulos chinezi īn Europa
Italia
Īn Italia poți cāștiga bani găsindu-i papei prostituate
Pietre dorință

Cāteva date despre pietrele dorință:
- Pietrele dorință pot fi cumpărate de la oficiul de schimb
- Pietrele dorință pot fi, de asemenea, găsite, dar unde? Asta este un secret, va trebui să cauți de unul singur!
- O piatră dorință poate fi folosită să sari peste o misiune

Blackjack

Scopul jocului de blackjack este de a bate banca. Trebuie să īncerci să ajungi cāt mai aproape posibil de 21. Dacă treci peste īnseamnă că ai pierdut. Dacă ai terminat cu mai puțin de 22 puncte īn mānă, dar ai mai mult decāt dealerul, cāștigi māna. Juveții, damele și regii valorează 10 puncte. Cărțile de la 2 pānă la 10 au valoarea pe care o arată. Asul valoreaza ori 1 ori 11 puncte. Dacă ai terminat cu mai mult de 21 puncte īn mana, dealerul cāștigă.

Ruletă

La ruletă plasezi cipurile pe masă īn zona specifica. Roata ruletei este numerotată īntre 0 și 36. Acestea sunt de asemenea alternativ colorate, 18 roșii, 18 negre. 0 este verde. Poți plasa cipuri pe mai multe zone specifice pentru a mări șansa și cāștigurile. Apasă "start" pentru a īnvārti roata. Cānd roata s-a oprit din īnvartit, un număr cāștigător (și culoarea) va fi arătat.

Poți plasa cipuri pe roșu sau negru Dacă ai ghicit culoarea corectă cāștigi dublu pariului. Poți, de asemenea, plasa cipuri pe par/impar sau pe zonele "0 la 18"/"19 la 36".

īn aceste cazuri, dacă ai ghicit corect, primești de 3 ori pariul:
Prima duzină (1 la 12)
A doua duzină (13 la 24)
A treia duzină (25-36)

Parierea pe un anumit număr īți aduce de 35 ori pariul. Dacă ai făcut o greseală și vrei sa corectezi? Poți da click pe reset și īncerca din nou.