Concurenta!
Gojgarea1 - 09 | 23:27
Postul a fost șters de moderator
Motiv: Reclame sau spam
Motiv: Reclame sau spam
andrey00992 - 09 | 01:23
Probabil vei lua ban pentru postarea aceasta, dar e foarte bine ca ai facut-o, multi isi investesc banii aici si nu mai primesc nimci inapoi.
cristi_cris (Banat permanent)2 - 09 | 12:18
Andrey0099 a scris:
De ce sa ia ban ¿ ce regula a incalcat.(DOAR PUBLICITATEA..CA E INTERZISA)
Nasol scriptul ravan ca trebuie tradus complect..pana si anumite imagini din joc si este foarte complex + flash.
Daca detineti host + domeniu eu am scripturile mele lucrate de mine de la 0 (limba romana si sunt complexe) unde voi puteti sa le modificati ce doriti toti banii castigati pentru voi, pret mic : )
Ultima dată schimbat cu cristi_cris pe 2011-09-02 12:19 PM.
Probabil vei lua ban pentru postarea aceasta, dar e foarte bine ca ai facut-o, multi isi investesc banii aici si nu mai primesc nimci inapoi.
De ce sa ia ban ¿ ce regula a incalcat.(DOAR PUBLICITATEA..CA E INTERZISA)
Nasol scriptul ravan ca trebuie tradus complect..pana si anumite imagini din joc si este foarte complex + flash.
Daca detineti host + domeniu eu am scripturile mele lucrate de mine de la 0 (limba romana si sunt complexe) unde voi puteti sa le modificati ce doriti toti banii castigati pentru voi, pret mic : )
Ultima dată schimbat cu cristi_cris pe 2011-09-02 12:19 PM.
Pescarul2 - 09 | 23:17
MafiaCreator se bazeaza dupa cum bine stiti pe un script mai vechi al unui joc cu Mafie.
MafiaCreator nu obliga jucatorii sa isi creeze un joc sau sa investeasca, insa ofera un sistem stabil, imbunatatit continuu, cu optiuni ce depasesc cu mult acel script.
MafiaCreator nu obliga jucatorii sa isi creeze un joc sau sa investeasca, insa ofera un sistem stabil, imbunatatit continuu, cu optiuni ce depasesc cu mult acel script.
andrey00992 - 09 | 23:31
Am avut dreptate developer ia dat ban

cristi_cris (Banat permanent)3 - 09 | 13:35
Da.pentru ca a facut reclma iar conform regulamentului forumului este interzisa reclama la alte site.uri..de aia.
Gojgarea3 - 09 | 23:36
Imi cer scuze, nu am avut intentia de a face reclama sau spam, am vrut sa fac doar o comparatie.