Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!
 
 

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.361
246.757
1
 
 
MijnMaffia.nl
202.097
1.129.889
83
MaMafia.fr
57.928
411.364
52
MojeMafie.cz
27.965
281.020
47
MeineMafia.de
74.955
401.312
20
MojaMafia.pl
54.675
370.392
3
MafiaCreator.com
74.396
242.457
1
MiMafia.com
12.744
37.365
1
MafyaKur.com
50.443
317.799
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.836
5.289
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
 

Explicatie Mafia1900 si ... Restul

Elisabeta15 - 09 | 22:07 


Mafia1900
5.856 membri
M-am saturat pana peste cap de atitudinea si comportamentul unora care detin jocuri aici, pe MafiaCreator!!

In primul rand Developer.
Te dai mare "prieten" (am pus intre ghilimele ptr ca este prea mult spus), ma intrebi, te ajut pe messenger, te mai intreb si eu una alta, toate bune, dar cand s-a intamplat ceva, hai repede sa sar cu un topic pe MC ca poate scap de el.

M-ai exasperat cu comportamentul tau prin de aere, plin de figuri, cunoscator de orice, hai mai lasa-ma.

Tu andrey, nu stiu de unde si pana unde au intrat jucatori de pe mafia1900 la tine, nu "bag mana in foc", poate au intrat, dar ce atata scandal? Suntem romani, se observa, doar la noi gasesti astfel de comportamente!


Si la mine pe joc au intrat foarte multi jucatori, foarte multi propietari de jocuri de pe mafiacreator, sa estimez cred ca peste 15 jocuri diferite. Si ce am facut? Nu am inceput ca voi sa ma stresez si sa fac rau altuia sa ma apuc sa postez pe forum, am pus filtru de cuvinte la tot ce m-am gandit, si asta e, dar nu ma apus sa il "distrug" pe X sau pe Y.

Sau cum face Developer, nu intru pe nici unu din jocuri sa vad daca proprietarul ofera premiile castigatorilor, de ce persoanele din brigada lui fac asa sau asa si nu fac invers, nu ma apuc sa iau la "11 metrii" pe nimeni.

Dar cum am mai spus, se vede ca suntem ROMANI, dar suntem dati dr....ului multi dintre noi.Dar daca asa procedati, de acum am sa scot si eu filtrele, si oricine face ceva, am sa postez si eu aici ca tiga...ii sa vedem care pe care, daca e pana acolo nu stiu daca 1 dintre voi o sa mai detineti cont pe mafiacreator, si tu developer stii prea bine despre ce vorbesc. Si de andrey nu ma indoiesc ca nu mai foloseste metode de plata alternative.
Si problemele anterioare, daca tu developer te bati cu pumnii in piept arata-mi o dovada, una singura ca eu am spus la cineva, intrati pe mafior si faceti spam, sau fa aia sau cealanta. Hai sa fim seriosi, nu esti copil, dar te comporti ca atare!In regulamentul nou (citeste bine developer), scrie asa:

- Reclama pe chat, mesaj privat, forum, pentru un joc, facuta pe un altul, de catre un proprietar este pedepsita de MafiaCreator, prin banarea adresei de IP, adresei de e-mail si inchiderea definitiva a jocului pentru care s-a facut reclama
Reclamatiile trebuiesc urmate de un screenshot, adresa de IP si e-mailul a utilizatorului care a facut reclama. De asemenea, aceste reclamatii trebuiesc aduse dupa incalcari repetate de catre aceeasi persoana a acestei reguli...

Scrie clar, de catre PROPRIETAR!

Dar daca tu ma acuzi ca eu am pus pe cineva sa intre pe mafior sa faca ceva "prostesc" astept sa vad o dovada, apoi puteti comenta si dezbate, si ce vreti voi, pana atunci lasati-o moale, ca va pot "arde" si eu cand vreau, daca e sa facem asa, dar nu sunt nesimtit, si am lasat de la mine, ptr ca nu imi pasa de topul de pe MC, nu imi pasa ce se intampla cu alte jocuri, imi pasa de jocul propriu.


Hai Developer, mai comenteaza, mai gaseste acum ceva...ca asa esti tu, cum sa te lasi tu mai prejos, trebuie sa fie cum vrei tu...


Am scos si jocul din topul MafiaCreator sa nu te mai simti "amenintat" de mine, te las sa fi tu cel mai bun, sa te simti tu implinit in viata asta...!Mi s-a acrit de 99% dintre romani, ma scuzi Dzan ca poate suna rasist, dar suntem niste tigani! Nu doar aici, peste tot in viata de zi cu zi, in orice imprejurare, se observa...si e pacat, pentru ca exista o mentalitate de c...at. Si tu developer nu esti departe, chiar daca locuiesti in Spania...ar trebui sa fi cu mult...peste noi, peste multi dintre noi cu mentalitatea, dar nu dai dovada de mare lucru.

Ultima dată schimbat cu Elisabeta pe 2011-09-15 10:35 PM.
 

andrey009915 - 09 | 23:03 


Botosani-mafia2
2.178 membri
Asa... le iau in ordine:
1.
"
Si la mine pe joc au intrat foarte multi jucatori, foarte multi propietari de jocuri de pe mafiacreator, sa estimez cred ca peste 15 jocuri diferite. Si ce am facut? Nu am inceput ca voi sa ma stresez si sa fac rau altuia sa ma apuc sa postez pe forum, am pus filtru de cuvinte la tot ce m-am gandit, si asta e, dar nu ma apus sa il "distrug" pe X sau pe Y."
la aceasta raspund cu un mic topic deschis de tine
http://www.mafiacreator.ro/forum/75/369665 acest "razboi" sa zic... e inceput de tine, eu am platit pentru greselile facute anterior, cu pedeapsa maxima, acum e randul altora
2.
Dar daca asa procedati, de acum am sa scot si eu filtrele, si oricine face ceva, am sa postez si eu aici ca tiga...ii sa vedem care pe care
uite.. eu aveam filtre.. dar digital (nu mai stiu exact nick-ul) s-a chinuit pana a reusit sa scrie ce dorea el.. concluzie : filtrele sunt degeaba
3.
Si de andrey nu ma indoiesc ca nu mai foloseste metode de plata alternative.
cand vei cumpara credite de la mine (andrey0099) pe botosani-mafia.org, atunci poti sa declari asta...
pana atunci uite un mic msj care il lasa Dzan dupa ce sterge un post
Postul a fost șters de moderator

Motiv: Faci MafiaCreator sa arate prost fără dovezi solide
desigur in loc de mafia creator va fi botosani-mafia.org se potriveste cel mai bine cu aceasta situatie

Uite... eu nu vreau sa ma "cert" cu tine sau sa iti port pica, o persoana din brigada ta a gresit si trebuie sa plateasca, toti respectam acelasi regulament.
Sper ca totul e ok.
O zi buna

Ultima dată schimbat cu andrey0099 pe 2011-09-15 11:04 PM.
 

D3jaVu (Banat permanent)16 - 09 | 10:03 


D3javu
4 membri
Alt spartan insangerat : ) )

1.Roman esti si tu..asa ca nu te mai lega de romani, am peste 10 ani in alta tara, practic am copilariit si crescut aici, dar tot roman ma simt si cred, asa ca nu-ti mai jignii Rasa : )

2.Acea regula poate fi moderata...este logic ca nu este permis sa iti pui adminii sa faca publicitate, mai ales in nenumarate ocazii..

3.Lasa-te de romane pe forum, eu cu tine am terminato , mi-am dat seama ce fel de persoana esti, faci pe victima si pe sfantu´ tot timpul dar defat esti un mare pervers cu 2 fete si invidios pe deasupra.

4.Eu parca ti-am mai spus tie..mie mi se ´´scoala´´ de topul mafiacreator, ce beneficii imi ofera ¿ niste vizite de propietarii infometati de reclama neagra..atata, asa ca daca doresti ies eu din top sa ramai tu, poate asa scap de reclamele adminiilor tai.

5.Dupa cum a spus dzan, Digitally sa speram ca are ban ip pe mafia1900 : ) dar cum e vina ta..deoarece tu esti ´´creierasul´´ operatiunii ´´Reclame Negre ale Adminilor´´ nu il vei bana..ca e urat sa fie banat din vina ta..el este doar un simplu pion

6.Te rog sa nu ma jignesti, eu nu te-am jignit pe tine, daca te supara adevarul si te doare ca te-am prins si pe tine si pe planurile tale ´´negre´´ manca o mandarina, fa 3 ture de bloc, 20 flotari si apoi te vei relaxa, dar lasa-te de romane pe forum si jigniri..ca nu´s de tine..ai uitat tu esti Sfantul , bunul, firavul, inocentul noustru Admin
Amin...!

7.Cunoscator de orice ¿ daca cunosc scriptul mafiacreator si am dreptate in lucrurile care le spun si ajut pe forum, te ofitici cumva ¿ de acolo mi-ai prins invidie bobocule : ) ) ¿

8.Sa imi dai ignore si pe messenger ca eu nu mai stiu id.ul tau, ca cu astfel de persoane cu 5 fete si alea perverse..nu merita sa imi pierd timpul

9.Razboiul a inceput ! sa vedem care joc pe care : ) , am sa iti demonstrez ca si eu sunt destept, pa, te-am pupat, nu mai da reply dute si culca-te.

Ultima dată schimbat cu D3jaVu pe 2011-09-16 10:06 AM.
 

Pescarul16 - 09 | 12:20 


RomanianGansta
3.923 membri
Cred ca am vazut ce aveati de spus, dar uneori ma indoiesc de varsta care spuneti ca o aveti.
Sper sa nu mai vad astfel de postari pe forum, pentru ca ele vor fi sterse.