O noua metoda de a face Reclama Neagra.
GabiRo21 - 09 | 18:33
Mai intai scoate-mi ignore-ul de pe messenger.
PS.: Un om matur isi cere scuze, macar dupa ce celalalt si-a cerut scuze. Nici tu nu demonstrezi ca ai mai mult de 12 ani.
PS.: Un om matur isi cere scuze, macar dupa ce celalalt si-a cerut scuze. Nici tu nu demonstrezi ca ai mai mult de 12 ani.
D3jaVu (Banat permanent)21 - 09 | 19:56
GabiRo a scris:
Eu nu am de ce sa imi cer scuze deoarece nu ti-am gresit cu nimic, nu eu am avut tentative de reclama la tine pe joc, ci tu la mine.
Asa-i , 11 anisori am , inca nici de buletin nu am dat.
Mesaj aditional:
ps: ignore scos
Ultima dată schimbat cu D3jaVu pe 2011-09-21 7:57 PM.
Mai intai scoate-mi ignore-ul de pe messenger.
Eu nu am de ce sa imi cer scuze deoarece nu ti-am gresit cu nimic, nu eu am avut tentative de reclama la tine pe joc, ci tu la mine.
Asa-i , 11 anisori am , inca nici de buletin nu am dat.
Mesaj aditional:
ps: ignore scos
Ultima dată schimbat cu D3jaVu pe 2011-09-21 7:57 PM.
GabiRo21 - 09 | 19:58
Se vede !
Cand ti-ai facut jocul ai gresit tastarea sau asa ai vrut tu sa il numesti?
D3jaVu (Banat permanent)21 - 09 | 20:53
GabiRo a scris:
Daca tu crezi ca am gresit tastarea pe 3 domenii diferite: mafior.com , mafior.org , mafior.net .. stai rau cu logica si acei 12 anisori care mi dai tu mie, acum iti corespund tie clar. : )
Iar daca mai ai de gand sa aberezi asa aiurea..fa-o in privat sau pe messenger, deoarece acesta este un forum nu un chat unde ma interogheaza copilasii.
Ultima dată schimbat cu D3jaVu pe 2011-09-21 8:56 PM.
Se vede !
Daca tu crezi ca am gresit tastarea pe 3 domenii diferite: mafior.com , mafior.org , mafior.net .. stai rau cu logica si acei 12 anisori care mi dai tu mie, acum iti corespund tie clar. : )
Iar daca mai ai de gand sa aberezi asa aiurea..fa-o in privat sau pe messenger, deoarece acesta este un forum nu un chat unde ma interogheaza copilasii.
Ultima dată schimbat cu D3jaVu pe 2011-09-21 8:56 PM.
GabiRo22 - 09 | 19:35
Bravoo ! Esti tare rau.. de unde atata • inspiratie
D3jaVu (Banat permanent)22 - 09 | 20:20
GabiRo a scris:
Cand voi o ardeti toti cu mafia in sus mafia in jos, golan in sus golan in joc , cartier in sus cartier in jos..eu m.am gandit sa ii pun un nume original..ce nu mai inseamna nimic in lumea asta.
anume Mafior !
ps: m-am razgandit,ti.am dat ignore din nou.
Bravoo ! Esti tare rau.. de unde atata • inspiratie
Se numeste, originalitate !Cand voi o ardeti toti cu mafia in sus mafia in jos, golan in sus golan in joc , cartier in sus cartier in jos..eu m.am gandit sa ii pun un nume original..ce nu mai inseamna nimic in lumea asta.
anume Mafior !
ps: m-am razgandit,ti.am dat ignore din nou.
Pescarul24 - 09 | 01:17
Cum aceasta problema s-a intamplat doar pe jocul Mafior, nu pot decat lua in vedere si urmari situatia pentru o alta incercare de gen.
In orice fel ar fi ele, reclamele sunt interzise. Este de datoria proprietarului sa baneze si sa raporteze acest comportament si de datoria noastra sa sanctionam daca se repeta.
Astfel daca obtin dovezi asemenatoare de la alti proprietari, jocul in cauza va fi inchis.
Va multumesc pentru intelegere.
In orice fel ar fi ele, reclamele sunt interzise. Este de datoria proprietarului sa baneze si sa raporteze acest comportament si de datoria noastra sa sanctionam daca se repeta.
Astfel daca obtin dovezi asemenatoare de la alti proprietari, jocul in cauza va fi inchis.
D3jaVu (Banat permanent)24 - 09 | 10:44
Dzan a scris:
Ok, poti sa il inchizi topicul
ps: De ceva imbunatatiri ce se mai aude ¿
Cum aceasta problema s-a intamplat doar pe jocul Mafior, nu pot decat lua in vedere si urmari situatia pentru o alta incercare de gen.
Ok, poti sa il inchizi topicul
ps: De ceva imbunatatiri ce se mai aude ¿
andrey009924 - 09 | 22:01
Developer era cam asa... "saptamana viitoare se introduce cva anti-reclama "
P.S. Asta ne-a comunicat cu cateva saptamani in urma

D3jaVu (Banat permanent)24 - 09 | 22:53
Andrey0099 a scris:
Nare Dzan vina ..asa i-au comunicat desteptii de la gamovation..dar vad ca si-au pierdut ideeile intre timp.
Developer era cam asa... "saptamana viitoare se introduce cva anti-reclama "

Nare Dzan vina ..asa i-au comunicat desteptii de la gamovation..dar vad ca si-au pierdut ideeile intre timp.
- 1
- 2