xtreme-mafia.net
Dragosh31 - 01 | 19:42
Ce pareri aveti depre proprietaru jocului xtreme-mafia.net si despre site?
Braileanu31 - 01 | 22:32
Dragosh a scris:
E bun thumbs-up
Ce pareri aveti depre proprietaru jocului xtreme-mafia.net si despre site?
E bun thumbs-up

Dragosh1 - 02 | 07:57
Braileanu a scris:
Ultima dată schimbat cu Dragosh pe 2012-02-01 8:01 AM.
E bun thumbs-up
Arvinas nu cred ca are rost sa te mai faci de rahat cu conturi noi doar pentru a recomanda site,vreau parerea unor useri cu experienta nu cu 10 ore de cand au cont 

Ultima dată schimbat cu Dragosh pe 2012-02-01 8:01 AM.
Elisabeta1 - 02 | 15:34
Nu stiu nimic despre acest joc
nu am vb cu ownerul, nah.. din moment ce are domeniu pare un joc serios

Dragosh1 - 02 | 15:44
Andrey0099 a scris:
Aparenţele înşeală!
Nu stiu nimic despre acest joc
nu am vb cu ownerul, nah.. din moment ce are domeniu pare un joc serios

Aparenţele înşeală!
Admin1 - 02 | 15:53
Mie sincer nu prea imi place jocu
Ultima dată schimbat cu Admin pe 2012-02-01 3:53 PM.

Ultima dată schimbat cu Admin pe 2012-02-01 3:53 PM.
Braileanu1 - 02 | 16:04
Dragosh a scris:
Mai Dragosh eu am cont pe MafiaCreator din August 2011 asa ca nu mai vb u aiurea
Arvinas nu cred ca are rost sa te mai faci de rahat cu conturi noi doar pentru a recomanda site,vreau parerea unor useri cu experienta nu cu 10 ore de cand au cont
Mai Dragosh eu am cont pe MafiaCreator din August 2011 asa ca nu mai vb u aiurea
Dragosh1 - 02 | 16:13
Braileanu a scris:
arvinas ti-am zis nu are rost sa 5te mai faci de rahat si aici,cine crezi ca o sa mai joace acolo dupa tot ce ai facut?de cine erau useri apropiatii?cine le da bonusurile?nu ai vazut ca de cand ai facut magaria asta nu mai intra nimeni?
Mesaj aditional:
ca sa nu mai zic ca joaca cu conturi duble si cand il omoara cineva pe contu dublu se oftica si baga bani in el sa cumpere putere doar sa se razbune.........dupa ce am facut toate modificarile de le are in prezent,am fost dat afara
Mesaj aditional:
Braileanu a scris:
Din cate stiu eu cand faci cont pe mafiacretaor iti faci si site,si la prprietaru site facut pe contu asta pari ca inregistrat din.... cu cateva ore dupa ce am postat eu acest anunt?cum poti explica asta?
Ultima dată schimbat cu Dragosh pe 2012-02-03 10:58 AM.
arvinas ti-am zis nu are rost sa 5te mai faci de rahat si aici,cine crezi ca o sa mai joace acolo dupa tot ce ai facut?de cine erau useri apropiatii?cine le da bonusurile?nu ai vazut ca de cand ai facut magaria asta nu mai intra nimeni?
Mesaj aditional:
ca sa nu mai zic ca joaca cu conturi duble si cand il omoara cineva pe contu dublu se oftica si baga bani in el sa cumpere putere doar sa se razbune.........dupa ce am facut toate modificarile de le are in prezent,am fost dat afara
Mesaj aditional:
Braileanu a scris:
Din cate stiu eu cand faci cont pe mafiacretaor iti faci si site,si la prprietaru site facut pe contu asta pari ca inregistrat din.... cu cateva ore dupa ce am postat eu acest anunt?cum poti explica asta?
Ultima dată schimbat cu Dragosh pe 2012-02-03 10:58 AM.