Reclama unui Proprietar
Doru5 - 02 | 13:02
Salut. Dzan te rog sa ei masuri, proprietarul jocului ForeverWar vad ca isi face legea junglei de unul singur,,,,

-godfather-5 - 02 | 16:34
RaW a scris:
ce masuri sa ia ca degeaba facem atatea printuri ca nimic nu se face decat sa luam legatura cu acel propretar de joc sa baneze acel mafiot care face reclama
Salut. Dzan te rog sa ei masuri, proprietarul jocului ForeverWar vad ca isi face legea junglei de unul singur,,,,

ce masuri sa ia ca degeaba facem atatea printuri ca nimic nu se face decat sa luam legatura cu acel propretar de joc sa baneze acel mafiot care face reclama
Pescarul6 - 02 | 13:50
Am trimis un avertisment proprietarului. Daca se mai repeta ii voi inchide jocul.
Doru6 - 02 | 15:30
Dzan a scris:
Am trimis un avertisment proprietarului. Daca se mai repeta ii voi inchide jocul.
ok Dzan.. Off topic
-godfather-9 - 02 | 11:25
alt proprietar isi trimite plaery sa faca reclama pe clanuri.com
proprietaru dupa mafia-cyti LIO
print facut la el pe chat
http://imageshack.us/photo/my-images/37/lioreclama.png/
aceste jocuri trebuiesc inchise nici macar domeniu nu au
Ultima dată schimbat cu -godfather- pe 2012-02-09 11:29 AM.
proprietaru dupa mafia-cyti LIO
print facut la el pe chat
http://imageshack.us/photo/my-images/37/lioreclama.png/
aceste jocuri trebuiesc inchise nici macar domeniu nu au
Ultima dată schimbat cu -godfather- pe 2012-02-09 11:29 AM.
HoodLife9 - 02 | 12:16
tare!
) faza
) dale pm sa nu se vada=))

-godfather-9 - 02 | 12:59
acesti zisi proprietari nu ar mai trebui avertizati ei deja stiind regulamentu si ce regului sunt
direct inchis jocul altadata cand se apuca sa faca un joc sa stie sa numai faca
direct inchis jocul altadata cand se apuca sa faca un joc sa stie sa numai faca
Pescarul9 - 02 | 16:58
A fost avertizat.
Daca face vreun jucator incepand de maine (sa aibe timp sa instruiasca impotriva celor zise in screenshot) faceti un print la reclama si la ip-ul jucatorului pentru a verifica apartenenta lui la jocul respectiv si va fi inchis.
Daca face vreun jucator incepand de maine (sa aibe timp sa instruiasca impotriva celor zise in screenshot) faceti un print la reclama si la ip-ul jucatorului pentru a verifica apartenenta lui la jocul respectiv si va fi inchis.