Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
1

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
59
MojeMafie.cz
27.971
281.132
26
MeineMafia.de
74.969
401.352
17
MaMafia.fr
57.934
411.504
11
MojaMafia.pl
54.685
370.638
3
MafiaCreator.com
74.474
242.649
0
MafyaKur.com
50.451
317.868
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

mafiot-online reclamatie

sagetica6 - 02 | 22:05 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Ma mentin , scumpa k am muncit mult la viata mea si inca o mai fac , am ajutat pe cine am putut , nu am facut rau la nimeni si sunt foarte apreciata in orasul meu ...asa cu mintea asta ramasa in urma k la 13 ani cum spui tu , dar mi-e sa nu fie invers si nu este numai parerea mea , daca asta te ajuta cu ceva .
Repet , desi cu tine e in zadar ...eu stiu sa vorbesc la fiecare pe limba lui , adika in traducere la fiecare asa cum merita ...iar tu asta merita , papusa

NASA_ELA6 - 02 | 22:05 

MAFIA_ELA
3 membri
-3xteam a scris:
Buna sa stiti ca nui adevarati ce zic ei in legatutra cu plangerile catre adminutza deoarece este o fata minunata nu ar face asa ceva. Daca tot ziceti ca ai luat ban si ca ai donat etc arata dovada
nu baga Miniciuni aiurea fara dovezi

Mafiotul daca zici ca ai donat arata dovada mesajul de confirmare donatie sauu codu suma donatie o dovada cerem !!

Respect KissFM !! Adminutza nare face asa ceva nici o data este un om bun sa stiti asteptam parerile lui Dzan si decizia lui Respect Dzan si Adminutza bafta

Educatia conteaza mult

dana, spune am bagat cel putin 50 de euro in jocul tau sau nu?

Mesaj aditional:
Adminutza a scris:
Ma mentin , scumpa k am muncit mult la viata mea si inca o mai fac , am ajutat pe cine am putut , nu am facut rau la nimeni si sunt foarte apreciata in orasul meu ...asa cu mintea asta ramasa in urma k la 13 ani cum spui tu , dar mi-e sa nu fie invers si nu este numai parerea mea , daca asta te ajuta cu ceva .
Repet , desi cu tine e in zadar ...eu stiu sa vorbesc la fiecare pe limba lui , adika in traducere la fiecare asa cum merita ...iar tu asta merita , papusa

iar tu asta merita?? cu cine ai facut gramatica??

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-06 10:09 PM.

sagetica6 - 02 | 22:09 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Iubita mea , poti s ma si omori , dar ...scuza-ma eu am mintea ca la 13 ani si nu pot tine minte chiar tot ....trebuie sa ma maturizez ...cauta-ma peste vreo 5 ani, da ????
Ca sa vb ca 2 persoane culte ce vom deveni ...k pana atunci poate iti revii si tu .

NASA_ELA6 - 02 | 22:11 

MAFIA_ELA
3 membri
repet: pacat de tine. eu astept raspunsul oficial la dovezile care le-am oferit. atunci sa vedem cine minte

sagetica6 - 02 | 22:14 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
repet: pacat de tine. eu astept raspunsul oficial la dovezile care le-am oferit. atunci sa vedem cine minte

Repeta ce vrei si de cate ori vrei , scumpa , ai bagat in ele din top .
Pacat de mine ???? Nuuuu, stai calma .... pacat de tine si de fetita aia micuta pe care te juri
Nu ti-e somnik si tie ?

NASA_ELA6 - 02 | 22:17 

MAFIA_ELA
3 membri
poate dupa o anumita varsta o sa adorm mai devreme, dar deocamdata nu mie somn. dar tie?? noapte buna

sagetica6 - 02 | 22:21 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Ms frumos , la fel si tie , dar chiar nu mi-e somn ...sunt mai rezistenta decat o pustoaica de 18 ani .
Imi pare rau k nu-ti mai pot tine companie prea mult , DAR PE LANGA JOCUL ASTA .... mai am si barbat si copil si bag langa ei in pat k nu sunt obsedata de castiguri ca altii .
Vezi cea mica daca are pemparsul curat ..intre 2 crime, da ?

NASA_ELA6 - 02 | 22:25 

MAFIA_ELA
3 membri
in primul rand fica-mea nu mai poarta pampers de la 8 luni si in al doilea rand parca erai divortata, acum ai barbat??? ia uite ce am gasit la un topic aici pe forum:
27
-
06
|
21:23

Mafiazone.ro
5.557 membri

1.Daca alinti nick.ul ADMIN iti va iesi adminutza..poate fi si la masculin , asa ca nu mai abera, daca stiam ca Divortatele Stresate cu Lipsuri isi creaza jocuri cu mafie , ma gandeam si la varianta feminina a cuvantului.

2.Ai grija cum vorbesti ca nu ne.am tras chilotii de odata, daca vii de pe maidan si esti nascuta si crescuta cu corul la margine de rau controleaza.ti vocabularul ca acesta este un forum public si mai umbla si minorii pe aici : ) .

3.Doamna¿ la cum vorbesti mai sigur esti o mucoasa rasfatata de 17,18 anisori nici de cum o doamna.

4.Ma bag cat vreau in seama, este un forum public sunt un propietar mafiacreator si sunt in dreptul meu sa ma bag cat doresc in seama..atata timp cat ma bag ca sa nu il prostesti pe pustiul de mai sus cu halucinatiile tale ca ai bagat 250 euro in jumatatea aia de joc fara domeniu si fara sectiunile cele mai importante.

5.Dzan cer sanctionarea a´´Doamnei cu vocabular de Cortisti la margine de rau´´ ma jignit in fel si chip , mi.a facut reclama ´´neagra´´ jocului Mafior.com (ca este nasol/terminat/etc..)

Ultima dată schimbat cu Elder pe 27.06.2011 22:24.

adminutza
27
-
06
|
19:27

Mafiot-online.com
1.462 membri

Postul a fost șters de moderator

Motiv: Cuvinte inadecvate

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-06 10:30 PM.

sagetica6 - 02 | 22:35 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
in primul rand fica-mea nu mai poarta pampers de la 8 luni si in al doilea rand parca erai divortata, acum ai barbat??? ia uite ce am gasit la un topic aici pe forum:
27
-
06
|

Mafiazone.ro
5.557 membri

1.Daca alinti nick.ul ADMIN iti va iesi adminutza..poate fi si la masculin , asa ca nu mai abera, daca stiam ca Divortatele Stresate cu Lipsuri isi creaza jocuri cu mafie , ma gandeam si la varianta feminina a cuvantului.

2.Ai grija cum vorbesti ca nu ne.am tras chilotii de odata, daca vii de pe maidan si esti nascuta si crescuta cu corul la margine de rau controleaza.ti vocabularul ca acesta este un forum public si mai umbla si minorii pe aici : ) .

3.Doamna¿ la cum vorbesti mai sigur esti o mucoasa rasfatata de 17,18 anisori nici de cum o doamna.

4.Ma bag cat vreau in seama, este un forum public sunt un propietar mafiacreator si sunt in dreptul meu sa ma bag cat doresc in seama..atata timp cat ma bag ca sa nu il prostesti pe pustiul de mai sus cu halucinatiile tale ca ai bagat 250 euro in jumatatea aia de joc fara domeniu si fara sectiunile cele mai importante.

5.Dzan cer sanctionarea a´´Doamnei cu vocabular de Cortisti la margine de rau´´ ma jignit in fel si chip , mi.a facut reclama ´´neagra´´ jocului Mafior.com (ca este nasol/terminat/etc..)

Ooooo , poi atunci de ce minteai pe joc k pleci sa shimbi pampers ???? Aaaaa , iti sta in caracter sa minti nush de ce mai intreb asa
Si da ...ai spus bine eram divortata tie una iti spune omul si tu intelegi ce vrei ... am spus ca am trecut prin asa ceva si eu , nu ca nu am sot acum ...ha, ha , ha ....tu ai limitele tale de a intelege si nu le vei mai depasi .

Cel din mesajele de mai sus era la fel de distrus ca si tine , cauta-l si luati-va de mana k sincer ...v-ar sta bine .
Si el a aberat la fel ca si tine , femeie ....aiurea si degeaba si a mintit ca i-am facut reclama ...retardat , atat l-a dus mintea ...poate o sa va intelegeti bine

NASA_ELA6 - 02 | 22:35 

MAFIA_ELA
3 membri
Adminutza a scris:
Ms frumos , la fel si tie , dar chiar nu mi-e somn ...sunt mai rezistenta decat o pustoaica de 18 ani .
Imi pare rau k nu-ti mai pot tine companie prea mult , DAR PE LANGA JOCUL ASTA .... mai am si barbat si copil si bag langa ei in pat k nu sunt obsedata de castiguri ca altii .
Vezi cea mica daca are pemparsul curat ..intre 2 crime, da ?

sot si copil am eu, tu ai copil (sa-ti traiasca) siii amantpoate ca din cate stiu nu te-ai mai casatorit

Mesaj aditional:
Adminutza a scris:
[quote=NASA_ELA]in primul rand fica-mea nu mai poarta pampers de la 8 luni si in al doilea rand parca erai divortata, acum ai barbat??? ia uite ce am gasit la un topic aici pe forum:
27
-
06
|

Mafiazone.ro
5.557 membri

Ooooo , poi atunci de ce minteai pe joc k pleci sa shimbi pampers ???? Aaaaa , iti sta in caracter sa minti nush de ce mai intreb asa
Si da ...ai spus bine eram divortata tie una iti spune omul si tu intelegi ce vrei ... am spus ca am trecut prin asa ceva si eu , nu ca nu am sot acum ...ha, ha , ha ....tu ai limitele tale de a intelege si nu le vei mai depasi .

Cel din mesajele de mai sus era la fel de distrus ca si tine , cauta-l si luati-va de mana k sincer ...v-ar sta bine .
Si el a aberat la fel ca si tine , femeie ....aiurea si degeaba si a mintit ca i-am facut reclama ...retardat , atat l-a dus mintea ...poate o sa va intelegeti bine
ma chiama cristina, nu dana, asa ca nu ma mai face mincinoasa
i-al tu de mana frumoaso, ca vad ca iti place viatza. eu am o mandretze de barbat, nu-mi las fata fara tata pt alti barbati, sau ai uitat ce mi-ai povestit???

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-06 10:42 PM.