Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
1

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
59
MojeMafie.cz
27.971
281.132
26
MeineMafia.de
74.969
401.352
17
MaMafia.fr
57.934
411.504
11
MojaMafia.pl
54.685
370.638
3
MafiaCreator.com
74.474
242.649
0
MafyaKur.com
50.451
317.868
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

mafiot-online reclamatie

sagetica6 - 02 | 22:42 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
[quote=adminutza]Ms frumos , la fel si tie , dar chiar nu mi-e somn ...sunt mai rezistenta decat o pustoaica de 18 ani .
Imi pare rau k nu-ti mai pot tine companie prea mult , DAR PE LANGA JOCUL ASTA .... mai am si barbat si copil si bag langa ei in pat k nu sunt obsedata de castiguri ca altii .
Vezi cea mica daca are pemparsul curat ..intre 2 crime, da ?

sot si copil am eu, tu ai copil (sa-ti traiasca) siii amantpoate ca din cate stiu nu te-ai mai casatorit[/quote]

Ba esti nebuna ???? Sa iti traiasca si tie printesa ! Dar ... ce de mai stii si tu k un om mare ai stat cumva la fundul meu sa vezi daca am sot sau amant ???

Te pomenesti k ne cunoastem de o viata si eu nu stiu ...taci in tine si vezi de ''ciorba '' ta , stai langa barbat dc ai asa ceva la usa casei .... al meu sta cu mine la pc si se minuneaza de cat poti fi de desteapta si atotstiutoare ..... nu stim daca sa rdem sau sa plangem de atata ..... istetime ce ne arati

assassin6 - 02 | 22:43 

assassincrime
1 membri
salut....mai eu nu stiu ce tot aveti.....sunteti femei in toata firea.....credeti ca este bine ptr imaginea voastra ce faceti?....mala.....sa sti ca nu se fac magarii pe joc asa cum insinuezi......eu am incredere in administrator si o cunosc destul de bine.....este corecta in ceea ce face.......asta este jocul......si eu am bagat bani in joc si am fost omorat dar nu am adresat injurii sau jigniri pe joc nimanui.......eu am spus si pe chat-ul jocului ca unii dintre noi nu au ce cauta pe astfel de jocuri.......eu cred ca ar fi mai bine sa incetezi cu afirmatiile care le'ai facut referitor la faptul ca ti'a fost scoasa protectia de catre admin.....asta este o vrajeala colosala

NASA_ELA6 - 02 | 22:45 

MAFIA_ELA
3 membri
tu chiar ca esti frustrata rau femeie. n.b ca deja mai plictisit

Mesaj aditional:
Assassin a scris:
salut....mai eu nu stiu ce tot aveti.....sunteti femei in toata firea.....credeti ca este bine ptr imaginea voastra ce faceti?....mala.....sa sti ca nu se fac magarii pe joc asa cum insinuezi......eu am incredere in administrator si o cunosc destul de bine.....este corecta in ceea ce face.......asta este jocul......si eu am bagat bani in joc si am fost omorat dar nu am adresat injurii sau jigniri pe joc nimanui.......eu am spus si pe chat-ul jocului ca unii dintre noi nu au ce cauta pe astfel de jocuri.......eu cred ca ar fi mai bine sa incetezi cu afirmatiile care le'ai facut referitor la faptul ca ti'a fost scoasa protectia de catre admin.....asta este o vrajeala colosala

asasin eu am luat protectie 48 ore. de ce m-am trezit moarta?? prima data chiar am crezut cand mia spus ca nu a ridicat-o ea dar , dupa toate minciunile spuse aici,inclusiv cea cu reincarcarea telefonului, ca nu vrea neam sa recunoasca, nu o mai cred nici daca se intinde ca rama. acum sunt sigura ca ea a fost. daca e atat de corecta de ce nu recunoaste ca i-am incarcat tel cu 20 euro?? eu am factura si pot demonsra + dicutiile pe mess. daca ea ma minte la ochi intr-o privinta, cum sa o mai cred in alta??
daca recunoaste ca i-am incarcat telefonul,imi retrag absolut toate acuzatiile ,inclusiv plangerea de pe acest forum

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-06 10:51 PM.

assassin6 - 02 | 22:54 

assassincrime
1 membri
din cate am vazut eu parca ti'a dat bonusul....sau ma insel ....nu stiu.....dar am vazut ca ti'ai cumparat putere pe joc.......

NASA_ELA6 - 02 | 22:57 

MAFIA_ELA
3 membri
pai da,i-am incarcat 20 de euro si mia dat bonusul +creditele corespunzatoare, dar acum zice ca nu e adevarat, dareu am factura si conversatiile pe mes.nu inteleg de ce nu recunoaste

sagetica6 - 02 | 22:58 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
tu chiar ca esti frustrata rau femeie. n.b ca deja mai plictisit

Mesaj aditional:

asasin eu am luat protectie 48 ore. de ce m-am trezit moarta?? prima data chiar am crezut cand mia spus ca nu a ridicat-o ea dar , dupa toate minciunile spuse aici,inclusiv cea cu reincarcarea telefonului, ca nu vrea neam sa recunoasca, nu o mai cred nici daca se intinde ca rama. acum sunt sigura ca ea a fost. daca e atat de corecta de ce nu recunoaste ca i-am incarcat tel cu 20 euro?? eu am factura si pot demonsra + dicutiile pe mess. daca ea ma minte la ochi intr-o privinta, cum sa o mai cred in alta??

Scumpa , daca te-am plictisit canta la alta masa , da ???? rama esti tu , fetita si nu ai pic de bun simt in tine ...mergi unde ti-e locul dc te duce capul unde ..... am jucatori vechi care stiu ca eu nu fac magarii , dar apare cate un retardat care face afirmatii false fara nici o dovada ...... eu noaptea dorm femeie , nu stau ... ca altele fara capatai, sa fac prostii
Arata- sotului tau factura , pe noi nu ne intereseaza smecheriile tale iar in privinta protectiei .... ce sa iti zic ? ti-am spus sa nu mai bei cand te joci cu mafiotii k uiti ce faci .
Bafta pe alte jocuri , mandra

assassin6 - 02 | 23:00 

assassincrime
1 membri
eu zic sa terminati cu astea........nu face bine la nimeni.....trebuia sa'ti vezi de joc in continuare.....fara jigniri....fara suparari....este doar un joc

NASA_ELA6 - 02 | 23:04 

MAFIA_ELA
3 membri
Assassin a scris:
eu zic sa terminati cu astea........nu face bine la nimeni.....trebuia sa'ti vezi de joc in continuare.....fara jigniri....fara suparari....este doar un joc

citeste tot postul asasin sa vezi cine pe cine jigneste. tu i-ai incarcat vreodata telefonul? daca da, a fost corecta in privintza bonusului?

Mesaj aditional:

Scumpa , daca te-am plictisit canta la alta masa , da ???? rama esti tu , fetita si nu ai pic de bun simt in tine ...mergi unde ti-e locul dc te duce capul unde ..... am jucatori vechi care stiu ca eu nu fac magarii , dar apare cate un retardat care face afirmatii false fara nici o dovada ...... eu noaptea dorm femeie , nu stau ... ca altele fara capatai, sa fac prostii
Arata- sotului tau factura , pe noi nu ne intereseaza smecheriile tale iar in privinta protectiei .... ce sa iti zic ? ti-am spus sa nu mai bei cand te joci cu mafiotii k uiti ce faci .

eu am copil de crescut, si nu am baut alcool in viata mea. cred ca tu ai baut acum, si deaia delirezi

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-06 11:06 PM.

sagetica6 - 02 | 23:12 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
pai da,i-am incarcat 20 de euro si mia dat bonusul +creditele corespunzatoare, dar acum zice ca nu e adevarat, dareu am factura si conversatiile pe mes.nu inteleg de ce nu recunoaste

Ti-am dat bonusl pt 18 euro cocoana , cat ai luat prin sistem si ti-am dat si ceva imn plus ca sunt fata finuta , nu din topor ca altele

Mesaj aditional:
NASA_ELA a scris:
citeste tot postul asasin sa vezi cine pe cine jigneste. tu i-ai incarcat vreodata telefonul? daca da, a fost corecta in privintza bonusului?

Mesaj aditional:

eu am copil de crescut, si nu am baut alcool in viata mea. cred ca tu ai baut acum, si deaia delirezi

M-ai spart cu asta ...eu chiar nu pun gura pe alcool , dragutaza inteligenta care esti ....cum dreaq , tu stii k nu am barbat si nu stii k nu beau ....vaiii , mai dezamagesti imi schimb impresia despre tine

Ultima dată schimbat cu sagetica pe 2012-02-06 11:14 PM.

NASA_ELA6 - 02 | 23:20 

MAFIA_ELA
3 membri
femeie tu chiar nu-ti dai seama ca minti in zadat,dzan poate sa vada cat si de cate ori mi-ai bagat bani virtuali si credite + ca poate sa vada si pm-urile pe care mi le-ai trimis cand mi-ai zis sa-ti incarc pe telefon ca astia iti da o nimica toata. nu te gandesti cand o sa vada toate astea cat de rau o sa cazi cand spui atatea minciuni si aberatii?? din acest moment vb singura. dzan o sa vada si o sa hotarasca care are dreptate. cearte-te singura ca ma doare capul