Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
1

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
59
MojeMafie.cz
27.971
281.132
26
MeineMafia.de
74.969
401.352
17
MaMafia.fr
57.934
411.504
11
MojaMafia.pl
54.685
370.638
3
MafiaCreator.com
74.474
242.649
0
MafyaKur.com
50.451
317.868
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

mafiot-online reclamatie

sagetica6 - 02 | 23:25 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
femeie tu chiar nu-ti dai seama ca minti in zadat,dzan poate sa vada cat si de cate ori mi-ai bagat bani virtuali si credite + ca poate sa vada si pm-urile pe care mi le-ai trimis cand mi-ai zis sa-ti incarc pe telefon ca astia iti da o nimica toata. nu te gandesti cand o sa vada toate astea cat de rau o sa cazi cand spui atatea minciuni si aberatii?? din acest moment vb singura. dzan o sa vada si o sa hotarasca care are dreptate. cearte-te singura ca ma doare capul

BINE , BINE ...FEMEIE SAU CE ESTI TU ...IA UN ANTINEVRALGIC SI BAGA-TE IN PAT K AI MUNCIT PREA MULT AZI ....EST SURMENATA RAU , K AI FOST SUPRASOLICITATA/
EU NU TI-AM ZIS ASA CEVA , IAR VORBESTI DIN VISE ????
sINGURA AM VORBIT SI PANA ACUM , LA CAT ESTI DE BATUTA IN CAP NU AI CUM SA INTELEGI NIMIK

NASA_ELA6 - 02 | 23:32 

MAFIA_ELA
3 membri
eu batuta-n cap?? nu vezi ca nu poti scrie o fraza fara sa jignesti... unde ai crescut la satra???adica imi cer scuze fata de satrari, ca am cunoscut tigani mai educati ca tine

Dragosh7 - 02 | 07:43 

NPDM
1 membri
Dzan chiar nu se poate face nimic in privinta ei?isi bate joc de useri asa cum vrea?cu camatarii.com nu ai facut nimic,cu xtreme-mafia.net nimic,chiar vrei sa ajunge sa facem plangerile in alta parte decat aici?

sagetica7 - 02 | 09:50 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
eu batuta-n cap?? nu vezi ca nu poti scrie o fraza fara sa jignesti... unde ai crescut la satra???adica imi cer scuze fata de satrari, ca am cunoscut tigani mai educati ca tine

Cereti scuze , iubita k esti de-al lor dupa cum se vede

Mesaj aditional:
Dragosh a scris:
Dzan chiar nu se poate face nimic in privinta ei?isi bate joc de useri asa cum vrea?cu camatarii.com nu ai facut nimic,cu xtreme-mafia.net nimic,chiar vrei sa ajunge sa facem plangerile in alta parte decat aici?

Dragos , mai bine vedeti de jocul pe care abia l-ai creat , lasa pe nasa mala k se descurca singura , doar e majora .
Eu nu imi bat joc de nimeni , vorbesti in necunostinta de cauza ....intreaba jucatorii mei cum vorbesc si cum ma comport cu ei , apoi gandeste si abia dupa aceea deschide gura sa vorbesti , da ?

Ultima dată schimbat cu sagetica pe 2012-02-07 9:53 AM.

NASA_ELA7 - 02 | 10:01 

MAFIA_ELA
3 membri
am mai aflat ceva.....uite ce pm am primit pe 1900:
.Dana te-a sters din joc, halal ,,prietena" nu o credeam...banuiam ca ar fi ceva cu rossi care e taximetrist in Pitesti la Dana, dar nici asa. e chiar nesimtita, dupa ce ca ai bagat o gramada de bani in joc, iti blokeaza si contul

Mesaj aditional:
deci taximetrist..... Iti ofera "servicii gratuite" sau de ce banezi pe toata lumea pt el??? oricum va potriviti: doi divortati tracasati. Sa va fie de bine

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-07 10:04 AM.

ZEUS7 - 02 | 10:50 

Mafia-Profesional
821 membri
Leo_admin a scris:
Cereti scuze , iubita k esti de-al lor dupa cum se vede

Mesaj aditional:

Dragos , mai bine vedeti de jocul pe care abia l-ai creat , lasa pe nasa mala k se descurca singura , doar e majora .
Eu nu imi bat joc de nimeni , vorbesti in necunostinta de cauza ....intreaba jucatorii mei cum vorbesc si cum ma comport cu ei , apoi gandeste si abia dupa aceea deschide gura sa vorbesti , da ?

nasa ela daka tot sustii ceva vino cu dovezi facturi atunci se poate acuza un om nu cu un scris de messenger

Ultima dată schimbat cu ZEUS pe 2012-02-07 10:52 AM.

sagetica7 - 02 | 11:02 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Eu am cumparat jocul de la Dana , cu parolele contului normal si nu am de gand sa modific inca nimic acolo cred ca este totul in regula ; runda aceasta va decurge dupa regulile facute de ea , premiile vor ramane aceleasi , asta ne-a fost intelegerea ; de runda viitoare voi face ce modificari cred eu de cuviinta .
Daca vreti postati in continuare aici , eu nu ma bag in asemenea discutii .

NASA_ELA7 - 02 | 11:02 

MAFIA_ELA
3 membri
am spus foarte clar ca am facturile. cand dzan mi le cere i le voi trimite

Mesaj aditional:
leo nu stiu cine esti dar dana a facut multe magarii pe joc . habar nu ai in ce te-ai bagat

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-07 11:04 AM.

sagetica7 - 02 | 11:20 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
NASA_ELA a scris:
am spus foarte clar ca am facturile. cand dzan mi le cere i le voi trimite

Mesaj aditional:
leo nu stiu cine esti dar dana a facut multe magarii pe joc . habar nu ai in ce te-ai bagat

Nasa_Ela multumesc de informatii , dar pe mine ma intereseaza ce voi face eu de acum inainte , nicidecum ce magarii a facut Dana .
Eu personal nu m-am bagat in nimic , doar am cumparat jocul si vreau sa mearga cat mai bine .

admin7 - 02 | 11:45 

vranceamafia
3 membri
ce sa spunem si noi acum : leo admin =adminutza
sa schimbat numai nciku de admin, vor iesi si dovezile prin care aceea adminutza a folosit alte metode de incasare decat cele prevazute de mafiacreator.
nasa ela daka ai acele facturi posteazale sai fie inchis jocul nu sa zica ca la vandut.

Ultima dată schimbat cu admin pe 2012-02-07 11:46 AM.