Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
1

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
60
MojeMafie.cz
27.971
281.132
26
MeineMafia.de
74.969
401.352
17
MaMafia.fr
57.934
411.504
11
MojaMafia.pl
54.685
370.638
4
MafiaCreator.com
74.474
242.649
0
MafyaKur.com
50.451
317.868
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

mafiot-online reclamatie

sagetica7 - 02 | 12:11 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Admin a scris:
ce sa spunem si noi acum : leo admin =adminutza
sa schimbat numai nciku de admin, vor iesi si dovezile prin care aceea adminutza a folosit alte metode de incasare decat cele prevazute de mafiacreator.
nasa ela daka ai acele facturi posteazale sai fie inchis jocul nu sa zica ca la vandut.

Tu , admin spune-i si portofelului meu asta te rog , daca se schimba numai nick-ul nu mai scoteam bani sa cumpar jocul .
Nu stiu ce v-a facut voua adminutza , dar eu am platit pentru joc si imi vreau banii inapoi daca voi aveti acele dovezi de care spuneti , da ?

Dragosh7 - 02 | 12:17 

NPDM
1 membri
Leo_admin a scris:
[quote=admin]ce sa spunem si noi acum : leo admin =adminutza
sa schimbat numai nciku de admin, vor iesi si dovezile prin care aceea adminutza a folosit alte metode de incasare decat cele prevazute de mafiacreator.
nasa ela daka ai acele facturi posteazale sai fie inchis jocul nu sa zica ca la vandut.

Tu , admin spune-i si portofelului meu asta te rog , daca se schimba numai nick-ul nu mai scoteam bani sa cumpar jocul .
Nu stiu ce v-a facut voua adminutza , dar eu am platit pentru joc si imi vreau banii inapoi daca voi aveti acele dovezi de care spuneti , da ?[/quote]

Daca tot sustii ca ai cumparat jocu ne arati si noua o dovada de plata?si cum dai tu tot premiile care au fost stabilite de Dana daca nu le ai?

sagetica7 - 02 | 12:35 

mafiot_de_mafiot
2.103 membri
Hai sa va explic in mare daca tot sunteti asa curiosi ; nu am cumparat jocul online , da ?
Iar premiile m-am inteles cu Dana si le va da ea daca jocul nu va mai merge si nu se vor face bani .
Contrar parerii voastre este o persoana onesta si de cuvant ; in cazul in care voi avea probleme cu ea legat de premii , le voi da eu doar e de datoria mea ;
Dar nu se va intampla asta , avem o intelegere scrisa si nu vad de ce trebuie sa dau dovezi aici .
Lucrati cumva la politie ?
Daca pierd sau castig din aceasta tranzactie e problema mea si ma priveste direct si personal.
Dar nu voi pierde nimic , sunt convins de asta .
O zi buna si bafta tuturor ...haideti sa ne ocupam fiecare de jocurile noastre .

NASA_ELA7 - 02 | 15:49 

MAFIA_ELA
3 membri
eu nu pot posta facturile aici, nu apare doar nr lu dana acolo. daca dzan mi le va cere , i le voi trimite lui, dar nu le voi face publice

Mesaj aditional:
leo_admin daca spui ca nu mai este jocul danei, imi ei si mie ban-ul??

Ultima dată schimbat cu NASA_ELA pe 2012-02-07 3:54 PM.

Pescarul7 - 02 | 16:02 

RomanianGansta
3.923 membri
Ma asteptam la un astfel de comportament intre doua persoane care nu au nici macar buletin dar nu intre doua femei in toata firea.

NASA_ELA voi verifica tranzactiile facute de administratorul jocului si astept print screen cu acele conversatii. Nu scrise.
Inchis subiectul pentru a inceta aceste discutii si injurii inutile.
Daca mai apar ofer ban permanent pentru ambele pe forum.