DZAN AJUTOOORRR
ghr7 - 02 | 16:54
BUNA DZAN,
AZI IAM DAT PAROLA LA UN PRIETEN DELA NASUL.ORG SI a scimbato si daca dau parola uitata nu vine mailul nici cum astept deja de 2 ore....
Te-rog ajutama.... jocul e inca pe mailul meu dar nu mere sa da-u parola uitata scrie vrei primi un mail in curand dar nu primesc nimic!
Ajutor te-rog frumos....
AZI IAM DAT PAROLA LA UN PRIETEN DELA NASUL.ORG SI a scimbato si daca dau parola uitata nu vine mailul nici cum astept deja de 2 ore....
Te-rog ajutama.... jocul e inca pe mailul meu dar nu mere sa da-u parola uitata scrie vrei primi un mail in curand dar nu primesc nimic!
Ajutor te-rog frumos....
Pescarul7 - 02 | 16:55
Incearca sa verifici folderul spam. Daca nu vei primi ulterior mail-ul. Poate dura ceva.
ghr7 - 02 | 16:57
Te-rog daca poti sa mi-l recuperezi tu....
Ca nu mai pot astepta imi distruge jocul!
Baneaza membri pe degeaba....
Ca nu mai pot astepta imi distruge jocul!
Baneaza membri pe degeaba....
Pescarul7 - 02 | 17:04
Conform regulamentului MafiaCreator, parola trebuie tinuta secreta si nu trebuie oferita nimanui, nici macar mie. Sunteti responsabili de ceea ce faceti cu ea, iar sistemul de recuperare este facut in asa fel incat sa nu permita oricui furarea jocului.
Daca nu a fost schimbata adresa de e-mail. Veti primi in cele din urma confirmarea.
Daca nu a fost schimbata adresa de e-mail. Veti primi in cele din urma confirmarea.