Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
1

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
59
MojeMafie.cz
27.971
281.132
24
MeineMafia.de
74.969
401.352
14
MaMafia.fr
57.934
411.504
11
MojaMafia.pl
54.685
370.638
4
MafyaKur.com
50.451
317.868
2
MafiaCreator.com
74.474
242.649
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

si inca o problema

Admin26 - 02 | 11:06 

Mafia4Fun
49 membri
se pare ca cei ce se ocupa de mafiacreator nu dau nici un semn de viata in legatura cu problemele aparute
mai nou si mafiot-online a fost spart de acest frustrat copil fara viitor

dzan daca nu iei masuri imediate inclin sa cred ca esti in cardasie cu el

-godfather-26 - 02 | 11:11 

Mafia20000
4.474 membri
numai acuzatii aiurea.cine ii face jocul lu zeus,ala este prost nu zeus bv lui baiat destept cazi in capacana tea facut
si la mine a incercat dar daka esti 2 sec mai destept nu te face

AlEsSaNdRo26 - 02 | 11:34 

balcania
1.866 membri
Sincer sunt foarte amuzat de cum actioneaza acest ,,haker,, si mai amuzat sunt la felul cum proprietarii cad in aceasta plasa.
Frate cand cineva a zis ca jocurile astea nu e pentru ,,copii,, nu sa dat importanta,acum se vede care si cum sunt treburile!
Dzan nu are nici o vina si nici cei de ma Mafiacreator ca voi nu sunteti constienti de ceea ce faceti.
Stiti cum e vorba aia Dumnezeu iti da dar nu baga si in sac !

Asa ca o vorba va mai zic, copii luativa jucariile si stati acasa ca Mafiacreator nu e pt voi!

Admin26 - 02 | 11:43 

Mafia4Fun
49 membri
seby aici nu e vb de copii suntem oamenii in toata firea ,dar daca un avortat al societatii nu are ce face ,tu sti despre ce vb ca ai facut si tu dinastea ,si stiu bine crede-ma dar cel care nu are idee despre asemenea chestii de unde sa-si dea seama?

AlEsSaNdRo26 - 02 | 11:50 

balcania
1.866 membri
Auzi sincer nu stiu cine esti si ce vrei dar ca sa ma acuzi pe mine ca am facut asa ceva, ar cam trebui sa te documentezi mai bine inainte de a arunca cu astfel de afirmatii! Nu ma cunosti nu te cunosc asa ca fii cuminte si stai in banca ta.Disperarea ta te face sa arunci acum cu astfel de acuzatii daca ai ceva sa vb cu mine si app as dori sa stiu cine esti ma gasesti la id: sebyspider

Admin26 - 02 | 11:59 

Mafia4Fun
49 membri
man nu am treaba cu tine si nu te acuz dar, cristigolf5 de pe mafia-online unde ai jucat cu numele de balcania si dupa ti-ai cerut scuze , iti spune ceva?eu zice-am ca tu sti despre ce vb ,dar sunt oameni care nu sunt informati la subiectul "hacker"si alte chesti asemanatoare si nu sunt frustrat nu am nici o treaba ,nu sunt disperat sa am, un joc cu multi playeri ca si altii .

adminutza26 - 02 | 12:01 

bataiedejoc
1 membri
Seby hai sa ne vedem de treaba , stii k are dreptate in tot ceea ce spune ..nu e cazul sa ne acuzam k unul e prea prost si altul prea destept , da ?
Nu stiu ce si cum a facut retardatul ala , eu leo_admin , chiar nu am deschis nici un lunk de la el si totusi mi-a luat jocul .
Dar .... se pare ca toata lumea doarme in posturi si hackerii sunt in lumea lor aici .

Mesaj aditional:
S3by a scris:
Sincer sunt foarte amuzat de cum actioneaza acest ,,haker,, si mai amuzat sunt la felul cum proprietarii cad in aceasta plasa.
Frate cand cineva a zis ca jocurile astea nu e pentru ,,copii,, nu sa dat importanta,acum se vede care si cum sunt treburile!
Dzan nu are nici o vina si nici cei de ma Mafiacreator ca voi nu sunteti constienti de ceea ce faceti.
Stiti cum e vorba aia Dumnezeu iti da dar nu baga si in sac !

Asa ca o vorba va mai zic, copii luativa jucariile si stati acasa ca Mafiacreator nu e pt voi!

cand iti luase developer jocul nu mai erai asa amizat , seby da ? sau nu era pt tine Mafia creator pe atunci ???
Eu am fost nevoit sa fac alt cont pentru a putea posta aici .
Eu am preluat jocul de la Dana dar m-a pus in tema cu magariile care au fost facute acolo de cei care au vrut sa il ia .
Si ...inca ceva : jocul nu ni l-a dar D-zeu , l-am cumparat sau facut cu bani, ca noi toti , da ?

Ultima dată schimbat cu adminutza pe 2012-02-26 12:05 PM.

AlEsSaNdRo26 - 02 | 12:11 

balcania
1.866 membri
E mana ta dreapta, cum dracu sa nu aiba dreptate e ceva logic nu? hai sa fim realisti doar pentru ca am stiut parola de yahoo mesenger al unui user dela voi asta nu inseamna ca sunt in aceiasi oala cu nenea hakerul care acum va fura jocurile!

Eu in locul vostru l-as ruga pe nenea s3by sa va invete si pe voi cum sa va feriti de astfel de hakeri.

Adminutza pt tine respect

Apropo lui developer eu cu mana mea iam dat parola si datele! asa ca te rog frumos mai documenteazate!

Ultima dată schimbat cu AlEsSaNdRo pe 2012-02-26 12:12 PM.

Admin26 - 02 | 12:19 

Mafia4Fun
49 membri
seby tu chair nu intelegi,nu am treaba cu adminutza, nu sunt nici o mana dreapta ,e vorba de altceva si tu nu intelegi ,asa cum ai spus mai sus sa te rugam sa ne inveti ,ei vezi tu sti despre ce vb adminutza nu stie asta e diferenta ,te ataci singur eu nu am treaba cu tine ,sper sa intelegi de data asta .

adminutza26 - 02 | 13:28 

bataiedejoc
1 membri
S3by a scris:
E mana ta dreapta, cum dracu sa nu aiba dreptate e ceva logic nu? hai sa fim realisti doar pentru ca am stiut parola de yahoo mesenger al unui user dela voi asta nu inseamna ca sunt in aceiasi oala cu nenea hakerul care acum va fura jocurile!

Eu in locul vostru l-as ruga pe nenea s3by sa va invete si pe voi cum sa va feriti de astfel de hakeri.

Adminutza pt tine respect

Apropo lui developer eu cu mana mea iam dat parola si datele! asa ca te rog frumos mai documenteazate!

stiu asta , seby dar crezi ca a fost un lucru inteligent sa iti dai parola ?
respect si de la mine

Mesaj aditional:
Bryce a scris:
numai acuzatii aiurea.cine ii face jocul lu zeus,ala este prost nu zeus bv lui baiat destept cazi in capacana tea facut
si la mine a incercat dar daka esti 2 sec mai destept nu te face

tu taci si vezi de jocul tau , esti de martea jigodiilor care fura jocuri ?
de aceea spui pe chatul mafiot ca vrei sa il cumperi , desi stii ca e furat ? nu te gandesti ca proprietarul ala a bagat bani in el ?
e clar ca esti pe mana cu ei si stii cine a facut-o ...rusineee!!!

Voi scrie si mai departe despre ce se intampla cu jocurile din Romania , asta nu va ramane asa .Poate vor lua masuri cei de sus , daca aici nu se face nimic.

Mesaj aditional:
Admin a scris:
se pare ca cei ce se ocupa de mafiacreator nu dau nici un semn de viata in legatura cu problemele aparute
mai nou si mafiot-online a fost spart de acest frustrat copil fara viitor

dzan daca nu iei masuri imediate inclin sa cred ca esti in cardasie cu el

Dzan , chiar nu faci nimic ... nici macar nu intri sa vezi ca jocul a fost furat nu stiu prin ce metoda ?
Desi , eu ca si proprietar al mafiot-online (leo_admin) nu am accesat nici macat un link , cum si-au putut baga acesti oameni josnici adresa de e-mail acolo pe joc in contul meu ???
Tu ai o explicatie la asta ???
Noua adresa pe care au bagat-o este keep_safe88@yahoo.com iar ip-ul este urmatorul 79.113.244.63 am intrat pe contul unui fost administrator akl jocului , care a fost dragut si mi-a dat parola si am putut avea acces la aceste date .
Te rog frumos ia masuri si reda-ne jocurile nu le-am cumparat pe nasturi ci pe bani reali.
Multumesc

Ultima dată schimbat cu adminutza pe 2012-02-26 1:58 PM.