In atentia lui DZAN
Chucky27 - 02 | 18:43
baietica nu l-ai furt ,dar esti complice ,si esti pasibil si tu de pedeapsa

ghr27 - 02 | 19:41
Chucky a scris:
) ma faci sa rad pentru ce sa ma pedepepseasca si pe mine,ca am vorbit cu tatuantul pe mess si mia dat parola,si am intrat putin pe joc,sa vad daca merge parola?
Sau ce?
Eu nu am furat nimic deci nu merit sa fiu pedepsit.
baietica nu l-ai furt ,dar esti complice ,si esti pasibil si tu de pedeapsa

Sau ce?
Eu nu am furat nimic deci nu merit sa fiu pedepsit.
lodra27 - 02 | 22:29
Mafiot a scris:
Id-ul djeuemil@yahoo.com nu este al lui ZEUS ci al unui alt jucator care a cumparat jocul botosani de la el dar pe care a trebuit mai apoi sa il cedeze. Nu ma mira ca zeus va pune sa adaugati id-uri aiurea care nu sunt ale lui. Eu i-am zis jucatorului in cauza (emil) sa nu mai discute cu el ca o sa ramana sa traga raspunderea pentru actiunile astuia.
Andrei0099 asta,care apare ca fiind proprietar al botosani-mafia si mafia1900 e tot zeus .Zeus a modificat numele proprietarului in andrei0099 ca sa creada lumea ca totul a revenit la normal .Imi trimisese aseara mesaj cum ca sa il adaug pe mess (are id-ul djeuemil@yahoo.com ).
Id-ul djeuemil@yahoo.com nu este al lui ZEUS ci al unui alt jucator care a cumparat jocul botosani de la el dar pe care a trebuit mai apoi sa il cedeze. Nu ma mira ca zeus va pune sa adaugati id-uri aiurea care nu sunt ale lui. Eu i-am zis jucatorului in cauza (emil) sa nu mai discute cu el ca o sa ramana sa traga raspunderea pentru actiunile astuia.
Terra28 - 02 | 02:00
buna seara da ce pot sa zic intradevar intra foarte multe pers pe id-ul meu si imi spun ca ma cunosc.adevarul este ca nu ma cunosc si ca nu mint . de aceea doresc sa nu imi mai folositi id-ul de mess pt asemenea atributi va multumesc
DjEuEmil am schimbat parola sper sa nu mai fie sparta si a 2 a oara
Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-02-28 10:43 AM.
DjEuEmil am schimbat parola sper sa nu mai fie sparta si a 2 a oara

Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-02-28 10:43 AM.
sagetica28 - 02 | 15:40
Lui sa ii fie rusine ??????????
S-a intors lumea cu susul in jos , fratilor ???
Rusine celor care au facut si celor care au acceptat sa intre in brigada pe un joc care a fost furat .... cinste cui a postat !
Si ...inca ceva : daca in cel mai scurt timp nu confirma e-mailul o sa merg chiar maine sa ii mai fac si eu o plangere acesti ZEUS tatuant
, care este total lipsit de bun simt .
S-a intors lumea cu susul in jos , fratilor ???
Rusine celor care au facut si celor care au acceptat sa intre in brigada pe un joc care a fost furat .... cinste cui a postat !

Si ...inca ceva : daca in cel mai scurt timp nu confirma e-mailul o sa merg chiar maine sa ii mai fac si eu o plangere acesti ZEUS tatuant

- 1
- 2