Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.369
246.786
0

MijnMaffia.nl
202.138
1.130.119
60
MojeMafie.cz
27.971
281.132
30
MeineMafia.de
74.969
401.352
14
MaMafia.fr
57.934
411.504
8
MojaMafia.pl
54.685
370.638
2
MafiaCreator.com
74.474
242.649
1
MafyaKur.com
50.451
317.867
1
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.840
5.293
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.747
37.395
0

real-crime - vanzarea

lodra4 - 03 | 20:08 

Riley_Escobar
4 membri
Se pare ca "bryce", sau renumitul "Developer" iar a facut o facatura de vanzare. Jocul nu a fost vandut de DjEuEmil ci de Zeus care a mai furat o gramada de jocuri pentru ca nu se face nimic pentru a fi oprit. Dzan, ai stiut ca ip-ul de pe care ai primit mesaje nu e al proprietarului de drept.... de ce ai permis vanzarea? La fel a fost si cu mafia1900 acum ceva timp cand "Developer" a facut la fel o porcarie de topic in care se arata intereset ca prin intamplare de joc si apoi s-a plans ca tiganul ca vai de ce i-ati luat jocul.
Se pare ca a revenit iar la obiceiurile vechi.....

Ultima dată schimbat cu lodra pe 2012-03-04 9:45 PM.

Terra4 - 03 | 20:16 

CamorraLegends
6.440 membri
pe mine ma cheama bryce si daka te uiti la vanzari am mai cumparat un joc aseara de la s3by dar nu stiu cine esti de ma acuzi pe mine ca sunt developer
sa stii ca acuzatiile nefondate se vor pedepsi

lodra4 - 03 | 20:25 

Riley_Escobar
4 membri
Bryce a scris:
pe mine ma cheama bryce si daka te uiti la vanzari am mai cumparat un joc aseara de la s3by dar nu stiu cine esti de ma acuzi pe mine ca sunt developer

Aham, deci esti XKS.... Un singur lucru te rog sa imi explici si apoi nu mai zic nimic...
Cum se face ca in topicul a fost inceput ieri la 17:55 si la 17:58 ai raspuns tu ca esti interesat? Vrei sa spui ca asta nu e facatura? Sa nu mai zic ca raspunsul cu adresa de mail a venit in 2 minute inapoi. E clar ca te-ai inteles cu ZEUS la vanzarea jocului si ati pus pe forum doar asa de ochii lumii ca sa ziceti ca e pe bune. Am vb cu adevaratul proprietar si mi-a zis ca a fost plecat o zi din oras si cand s-a intors nu a mai putut intra pe joc.... Si cred ca si tu stii bine ce s-a intamplat asa ca nu te mai eschiva cu raspunsuri de astea

AlEsSaNdRo4 - 03 | 20:27 

balcania
1.866 membri
Lodra a scris:
Se pare ca "bryce", sau renumitul "Developer" iar a facut o facatura de vanzare. Jocul nu a fost vandut de DjEuEmil ci de Zeus care a mai furat o gramada de jocuri pentru ca nu se face nimic pentru a fi oprit. Dzan, ai stiut ca ip-ul de pe care ai primit mesaje nu e al proprietarului de drept.... de ce ai permis vanzarea? La fel a fost si cu mafia1900 acum ceva timp cand "Developer" a facut la fel o porcarie de topic in care se arata intereset ca prin intamplare de joc si apoi s-a plans ca tiganul ca vai de ce i-ati luat jocul.

Mai prietenash hai sa incep prin a spune si eu cam asa:

1.Cine esti si ce vrei sa dovedesti de fapt prin aceste afirmatii care nu are nici o dovada ca Bryce este Developer?
2.Cine esti tu ca sa-i ceri explicatii lui Dzan pentru ceea ce face si ce nu?
3.Te asigur eu ca Bryce nu este Developer si daca vrei iti demonstrez, cum ? simplu in 3 cuvinte te lamuresc ( Developer locuieste in Spania)
4.Cand ai destule dovezi ca Bryce este Developer, te rog sa postezi... pana atunci vezi-ti de ce este al tau si nu mai fa acuzatii fara rost!

Ultima dată schimbat cu AlEsSaNdRo pe 2012-03-04 8:29 PM.

Terra4 - 03 | 20:29 

CamorraLegends
6.440 membri
Lodra a scris:
[quote=bryce]pe mine ma cheama bryce si daka te uiti la vanzari am mai cumparat un joc aseara de la s3by dar nu stiu cine esti de ma acuzi pe mine ca sunt developer

adevaratul proprietar care zici tu ca este sa faca dovada de plata a jocului apoi sa te pui sa postezi in numele lui
asa ca pana atunci .......

Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-03-04 8:40 PM.

lodra4 - 03 | 20:32 

Riley_Escobar
4 membri
S3by a scris:
[quote=lodra]Se pare ca "bryce", sau renumitul "Developer" iar a facut o facatura de vanzare. Jocul nu a fost vandut de DjEuEmil ci de Zeus care a mai furat o gramada de jocuri pentru ca nu se face nimic pentru a fi oprit. Dzan, ai stiut ca ip-ul de pe care ai primit mesaje nu e al proprietarului de drept.... de ce ai permis vanzarea? La fel a fost si cu mafia1900 acum ceva timp cand "Developer" a facut la fel o porcarie de topic in care se arata intereset ca prin intamplare de joc si apoi s-a plans ca tiganul ca vai de ce i-ati luat jocul.

Mai prietenash hai sa incep prin a spune si eu cam asa:

1.Cine esti si ce vrei sa dovedesti de fapt prin aceste afirmatii care nu are nici o dovada ca Bryce este Developer?
2.Cine esti tu ca sa-i ceri explicatii lui Dzan pentru ceea ce face si ce nu?
3.Te asigur eu ca Bryce nu este Developer si daca vrei iti demonstrez, cum ? simplu in 3 cuvinte te lamuresc ( Developer locuieste in Spania)
4.Cand ai destule dovezi ca Bryce este Developer, te rog sa postezi... pana atunci vezi-ti de ce este al tau si nu mai fa acuzatii fara rost!

Da, bryce nu e developer, a fost greseala mea.
Negatia la modul imperativ se face in felul urmator: NU + verb la modul infinitiv. Deci corect se zice: NU FACE....

Ultima dată schimbat cu lodra pe 2012-03-04 8:33 PM.

Terra4 - 03 | 20:33 

CamorraLegends
6.440 membri
daka nu stii un mail vine in 20 sec

acum din developer ma faci xks nu stiu unde vrei sa ajungi dar iti spun stai in banca ta si veziti de jocu tau numai face acuzatii nefondate

lodra4 - 03 | 20:39 

Riley_Escobar
4 membri
Bryce a scris:
daka nu stii un mail vine in 20 sec

acum din developer ma faci xks nu stiu unde vrei sa ajungi dar iti spun stai in banca ta si veziti de jocu tau numai face acuzatii nefondate

Pai da, dupa adresa de mail esti xks. Si ce treaba are emailul ca vine in 20 secunde cu ce am zis ca voi ati facut schimb de informatii pe forum in 5 minute? Oricum, deja stiu ce a fost acolo si vanzarea stii si tu foarte bine ca e facatura pentru ca esti singurul care a realizat-o. Dzan poate verifica ca tu ai postat pe forum mesajul de vanzare, adica s-a intrat de pe IP-ul tau si s-a postat acel mesaj.
Deci, pana la urma se poate verifica imediat ca a fost o facatura si sper ca Dzan sa o faca...

Ultima dată schimbat cu lodra pe 2012-03-04 8:40 PM.

AlEsSaNdRo4 - 03 | 20:41 

balcania
1.866 membri
Da, bryce nu e developer, a fost greseala mea.
Negatia la modul imperativ se face in felul urmator: NU + verb la modul infinitiv. Deci corect se zice: NU FACE....[/quote]

Hai bine lasama ca deja m-ai omorat cu gramatica mane,acum o arzi aiurea...fii baiat cuminte si vezi-ti de treaba ta!

Cred ca acest topic ar trebui inchis.

Terra4 - 03 | 20:41 

CamorraLegends
6.440 membri
am sal rog pe dzan ca specimene k tine sa fie banate pe forum pentru acuzatii destul de grave