real-crime - vanzarea
lodra4 - 03 | 20:44
Bryce a scris:
Si eu o sa il rog pe Dzan sa verifice ce i-am zis.... E o acuzatie, vreau sa fie verificata si daca se dovedeste a fi falsa imi accept pedeapsa.... Vreau sa verifice IP-ul de pe care s-a postat mesajul cu vanzarea jocului real-crime si cel de pe care s-a raspuns cu "eu sunt interesat" si sa se vada daca nu cumva sunt la fel
am sal rog pe dzan ca specimene k tine sa fie banate pe forum pentru acuzatii destul de grave
Si eu o sa il rog pe Dzan sa verifice ce i-am zis.... E o acuzatie, vreau sa fie verificata si daca se dovedeste a fi falsa imi accept pedeapsa.... Vreau sa verifice IP-ul de pe care s-a postat mesajul cu vanzarea jocului real-crime si cel de pe care s-a raspuns cu "eu sunt interesat" si sa se vada daca nu cumva sunt la fel

Terra4 - 03 | 20:48
aceasta tranzactie se putea face si fara sa postez pe forum
sa cumpar un joc dar tu nestiind vad inca regulamentul te apuci sa postezi aiurea si cred ca vei fi avertizat sigur
apropo inca o data vad ca esti departe rau ipurile niciodata nu se vor arata
asa k hai pa
Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-03-04 8:49 PM.
sa cumpar un joc dar tu nestiind vad inca regulamentul te apuci sa postezi aiurea si cred ca vei fi avertizat sigur
asa k hai pa
Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-03-04 8:49 PM.
lodra4 - 03 | 20:51
Bryce a scris:
Nu cer sa imi arate mie
Cer sa verifice Dzan daca cumva ip-urile nu sunt identice. Dar vad ca tu iti pregatesti de pe acum portite de iesire cu "tranzactia se putea face si fara sa postez pr forum". Nu vreau sa mi se arate niciun ip..... vroiam sa ii sesisez ceva lui Dzan si atat
aceasta tranzactie se putea face si fara sa postez pe forum
asa k hai pa
asa k hai pa
Nu cer sa imi arate mie

Terra4 - 03 | 20:55

Ultima dată schimbat cu Terra pe 2012-03-04 8:57 PM.
lodra4 - 03 | 20:59

- 1
- 2