Dzan fii atent ce om e djeuemil
zeus10 - 03 | 14:58
uitati-va aici si o sa vedeti cu totii
nu-l mai susutineti pe emil asa aiurea ca nivci nu stiti desprece e vorba nu mi-a dat nici un ban pe botosani de aceea nu am avut nici o obligatie sa-i dau real-crime.com i l-am dat sa se folosesca de el.
print screen in care l-am intrebat ce dovada are el pentru real-crime.com precum ca mi-a dat bani si uitati dovada
http://img849.imageshack.us/img849/2497/dovadareal.png
nu-l mai susutineti pe emil asa aiurea ca nivci nu stiti desprece e vorba nu mi-a dat nici un ban pe botosani de aceea nu am avut nici o obligatie sa-i dau real-crime.com i l-am dat sa se folosesca de el.
print screen in care l-am intrebat ce dovada are el pentru real-crime.com precum ca mi-a dat bani si uitati dovada
http://img849.imageshack.us/img849/2497/dovadareal.png
Don_Capone10 - 03 | 15:05
te rog sa lasi amenintarile si o sa nu facem auziti la politie pt tot ceea ce ai facut alta explicatie nu mai dau nici pe forum nici in alta parte. si faptul ca ma injuri la tel e delasator .
si nu mai incerca sa postati toate porcariile
Ultima dată schimbat cu Don_Capone pe 2012-03-10 3:05 PM.
si nu mai incerca sa postati toate porcariile
Ultima dată schimbat cu Don_Capone pe 2012-03-10 3:05 PM.
zeus10 - 03 | 15:15
ai uitat ca lucrezi la armata chiar ai vrea sa ai probleme?
eu atat am postat ca singurl care mia cumparat jocul a fost bryce ,tu nici macar 1 leu nam vazut de la tine
apropo cu mafiabotosani ai uitat ca ti-lam dat sa ai grija de el nu ca miai fi platit tu ceva pe el
eu atat am postat ca singurl care mia cumparat jocul a fost bryce ,tu nici macar 1 leu nam vazut de la tine
apropo cu mafiabotosani ai uitat ca ti-lam dat sa ai grija de el nu ca miai fi platit tu ceva pe el
Pescarul10 - 03 | 15:50
Problema este ca acele conversatii se pot falsifica foarte usor, mai ales avand in vedere accesul pe care il ai la numeroasele adrese sparte.
Rog sa nu mai continuati cu aceste postari, faptul este implinit.
Rog sa nu mai continuati cu aceste postari, faptul este implinit.