Forum
Reclamatie
rudolph5 - 06 | 21:36
proprietarul de pe Miculmexic.com juca pe jocul meu si a facut reclama la mine pe joc vreau sa se ia masuri impotriva lui va rog frumos
uite a facut un alt cont numai astazi a intrat de 2 ori si si-a facut cont sa imi faca rau la joc

poftim vezi ce spune ca isi face cate conturi vrea el dc vrei iti dau si ip-ul lui pe care il schimba mereu
si uite isi trimite si id-ul prin pm la jucatori

te rog frumos Dzan fa ceva cu omul acesta ,inchide-i jocul ca ma chinuie cu toate lucrurile astea isi face nenumarate conturi si vrea sa imi ia jucatori si imi vb de joc urat si ca facem favoritism imi pare rau dar nu este asa ,te rog frumos inchide-i jocul asta cer
si mai imi face si jocul de cacat,
Ultima dată schimbat cu rudolph pe 2013-06-09 5:31 PM.

te rog frumos Dzan fa ceva cu omul acesta ,inchide-i jocul ca ma chinuie cu toate lucrurile astea isi face nenumarate conturi si vrea sa imi ia jucatori si imi vb de joc urat si ca facem favoritism imi pare rau dar nu este asa ,te rog frumos inchide-i jocul asta cer

Ultima dată schimbat cu rudolph pe 2013-06-09 5:31 PM.
Daddy6 - 06 | 19:23
Dzan aici se ocupa cineva de reclamatii ? sau sunt facute degeaba? de citeva zile te tot sesizez cu incalcarile de regulament care le face mexicanul care are miculmexic,a postat si propietarul jocului print cu el, si nu se face nimic.....el intra cu nenumarate conturi si face reclama continuu pe joc? se poate asa ceva?
-Flaviu-6 - 06 | 19:50
Esselunga,el poate sa-si faca conturi cate vrea schimbandusi ip-ul cu un program numit Tor sper ca se va rezolva problema!
Ultima dată schimbat cu -Flaviu- pe 2013-06-06 7:50 PM.
Ultima dată schimbat cu -Flaviu- pe 2013-06-06 7:50 PM.
Pescarul13 - 06 | 11:58
Multumesc de sesizari. Le voi analiza pe toate, daca se adevereste, jocul i se va oferi unui proprietar care poate respecta regulamentul MafiaCreator.
rudolph29 - 06 | 19:23
vad ca nu se ia nici o masura in ce am postat aici si din cauza acelei persoane eu nu mai am jucatori pe joc,va multumesc pt ca verificati si pt intelegere
Denis29 - 06 | 21:45
v-a lua domnul Pescaru ca e mult mai interesat,decat vechiul admin
dar trebuie doar sa vada reclamatia
bafta!
dar trebuie doar sa vada reclamatia
bafta!
rudolph30 - 06 | 12:17
da dar mie mi-au plecat jucatori din cauza asta ,eu ce pot sa fac?

Denis30 - 06 | 13:31
nu stiu daca jucatorii sunt chiar asa de usor de influentat incat sa plece din cauza lui.
catalinN30 - 06 | 16:48
Jucatorii au pleca in general, nu doar pe anumite jocuri, fata de acu cateva luni jucatorii au scazut considerabil pe majoritatea jocurilor . Unele jocuri ba chiar au 0 jucatori . Speram sa nu fie din ce in ce mai rau

rudolph30 - 06 | 18:15
nu e vb de asta dar dupa ce a facut reclama majoritatea au plecat la el sau nu au mai jucat din cauza asta cer sa se ia masuri
- 1
- 2