Forum
Reclamatie
Pescarul1 - 07 | 21:19
Nu gasesc acest joc nici in sistem si nici dupa domeniu. A schimbat numele?
Denis1 - 07 | 21:22
da numele a fost schimbat..
rudolph2 - 07 | 19:56
da este GoD_LiKe asta este jocul acum

Darius11 - 07 | 20:27
Esselunga nu stiu de ce te tot plangi tu pe forum ca iti pleaca jucatori, fa si tu ceva interesant, sau concursuri zilnice, ca sa iti atragi jucatori, nu sa vina cineva sa iti faca reclama si sa iti mearga 10 jucatori doar ca a facut ala reclama hai fi serios....
P.S. eu nu am intrat pe jocul tau, si nici nu o sa intru, dar in general asa se intampla!
P.S. eu nu am intrat pe jocul tau, si nici nu o sa intru, dar in general asa se intampla!

rudolph14 - 07 | 14:06
auzi taci si nu te baga pt ca nu sti despre ce este vb ,eu vb ce face alti prop deci nu te baga oricum vad ca nu se ia masuri si nu o sa mai fac nimic

Denis14 - 07 | 17:30
La mine pe joc in ultima saptamana au fost vreo 10 reclame....
Sincer am si renuntat sa mai fac reclamatie,ca observ ca masuri oricum nu se ia.
Sincer jucatorii nu pleaca asa dupa o reclama,ofera-le tu conditii mai bune dkt jocul la care s-a facut reclama...si nu vor pleca
Sincer am si renuntat sa mai fac reclamatie,ca observ ca masuri oricum nu se ia.
Sincer jucatorii nu pleaca asa dupa o reclama,ofera-le tu conditii mai bune dkt jocul la care s-a facut reclama...si nu vor pleca

Pescarul15 - 07 | 14:22
Salutare,
Imi cer scuze, am avut o mica vacanta.
Jocul se va inchide in scurt timp. Va multumesc pentru reclamatii si interesul acordat.
Imi cer scuze, am avut o mica vacanta.
Jocul se va inchide in scurt timp. Va multumesc pentru reclamatii si interesul acordat.
- 1
- 2