DENYS ,, iar incepi cu reclamele
ALEX18 - 01 | 14:57
Cum nea fost vb denys sa nu ne mai facem reclamele cu jocurile ,,tocmai tu ?
Denis18 - 01 | 22:19
ce ai ?ai mancat stricat?
te stricasi la stomac?
eu reclama?nu ai sa vezi niciodata!mai bine raman cu 0 jucatori decat sa fac reclama.
cand vii cu acuzatii din astea,adu' si tu nist dovezi ceva..ca esti penibil...
esti cel mai penibil propietar de jocuri
nu e joc pe care sa nu intrii tu si sa spionezi
ti-am banat 10 conturi numa astazi.revino-ti la realitate ...fii si tu creativ.si fa-ti jocul original,nu copiat de la alte jocuri.
Ultima dată schimbat cu Denis pe 2014-01-18 10:23 PM.
te stricasi la stomac?
eu reclama?nu ai sa vezi niciodata!mai bine raman cu 0 jucatori decat sa fac reclama.
cand vii cu acuzatii din astea,adu' si tu nist dovezi ceva..ca esti penibil...
esti cel mai penibil propietar de jocuri
nu e joc pe care sa nu intrii tu si sa spionezi
ti-am banat 10 conturi numa astazi.revino-ti la realitate ...fii si tu creativ.si fa-ti jocul original,nu copiat de la alte jocuri.
Ultima dată schimbat cu Denis pe 2014-01-18 10:23 PM.
DjLeony19 - 01 | 08:44
Vam spus ca vin copilasi de acestea de 10-15 ani intra pe jocurile noastre si copiaza tot ce gasesc numa sa aibe si ei playeri pe spatele altora pentr-u ca eu nu stiu cum sa si faca publicitate pe alte ste-uri de unde sasi aduca ei intra tot pe acestea de mafie si fura tot ce gasesc pentr-u ca nu se face nimica dar cand va intra adminu de la server va spun eu ac , cateva jocuri vor fi inchise o sa vedeti voi ... numai cele originale o sa ramana ...
Lasa Denys ca munca noastra va fi rasplatita ai sa vezi ...
Lasa Denys ca munca noastra va fi rasplatita ai sa vezi ...

ALEX19 - 01 | 09:41
Eu am mancat ceva stricat ? Nustiu care dintre noi
Uite dovada cum ca tu esti ,,copile !!!Sa nu uitama ca am ip ul de de cand ieram proprietarul jocului VATA DE MAFIOT
Uitate la dovezi

IP-UL TAU

Lasa invidia asta din tine
Uite dovada cum ca tu esti ,,copile !!!Sa nu uitama ca am ip ul de de cand ieram proprietarul jocului VATA DE MAFIOT
Uitate la dovezi

IP-UL TAU

Lasa invidia asta din tine

catalinN19 - 01 | 12:05
Daca te uiti atent la ultima poza, nicolas .. observi ca individul care a facut reclama a dat link-ul lui de ”register” adica www ...... . ro/register ( si in poza vezi numele). Si din cate stiu eu Denis nu e dinala care sa mearga pe jocuri mai ales non-populate sa faca reclama .
Denis19 - 01 | 18:34
in primul rand...nu sunt eu acea persoana
datoria ta ca propietar era sa imi dai mesaj pe contul de pe mafiacreator,cu print cu ip-ul si cu reclama.
IAR EU II DADEAM BAN IN CEL MAI SCURT TIMP(DEJA ARE BAN)
Dar tu ca un propietar cu experienta,care observ ca mai nou vrei sa fii admin pe mafiacreator,nu stiai acest lucru,si azi ai venit si ai raspuns cu aceeasi moneda si ai facut reclama la toti jucatorii.
Altii muncesc pt orice jucator,si unii ca tine vin si fura ideile de pe toate jocurile.,de la regulament,la baremuri,la bonusuri,nu ai absolut nimic original...totul ai furat de pe alte jocuri.
Esti penibil,stii foarte bine ca DUMNEZEU ARE GRIJA DE TOATE,asa cum a mai avut grija de tine.
ip-ul meu nu este nici de departe asa....ii voi da mesaj la admin cu print la ip-ul meu.
Multumesc SPIDER SI CATALIN .
Ultima dată schimbat cu Denis pe 2014-01-19 6:43 PM.
datoria ta ca propietar era sa imi dai mesaj pe contul de pe mafiacreator,cu print cu ip-ul si cu reclama.
Dar tu ca un propietar cu experienta,care observ ca mai nou vrei sa fii admin pe mafiacreator,nu stiai acest lucru,si azi ai venit si ai raspuns cu aceeasi moneda si ai facut reclama la toti jucatorii.
Altii muncesc pt orice jucator,si unii ca tine vin si fura ideile de pe toate jocurile.,de la regulament,la baremuri,la bonusuri,nu ai absolut nimic original...totul ai furat de pe alte jocuri.
Esti penibil,stii foarte bine ca DUMNEZEU ARE GRIJA DE TOATE,asa cum a mai avut grija de tine.
ip-ul meu nu este nici de departe asa....ii voi da mesaj la admin cu print la ip-ul meu.
Ultima dată schimbat cu Denis pe 2014-01-19 6:43 PM.
Darius19 - 01 | 19:08
Domnu nicolas, zis si Angel sau XEROX-ul uman al acestei comunitatii. Tu vorbesti de reclame? Care vii la noi pe joc si iti face 10 cont-uri si copiezi de la noi concursuri sau de la barem-uri si daca proprietari se uita bine la jocul tau o sa vada ceva identic, adica ca le-ai copiat ceva de ei. Si stiu si cateva jocuri de la care ai copiat si daca o sa fie nevoie o sa fac si print-uri. Si vi tu aici pe forum si depui reclamatie impotriva noastra, cand tu acuma aproximativ 1 an m-ai banat pe mine pentru ca am adus cum ai scris tu"ACUZE FALSE ADUSE PROPRIETARULUI", cred ca tu ai o data fixa in care vrei sa te iei de jocul nostru nu? Si cum ai zis tu e o sansa de 1 la un catralion de miliarde sa ajungi tu moderator pe aceasta platforma, si daca ai acel noroc sung 100% sigur, ca maxim 2 luni o sa mai fie platforma asta ca dupa aia da faliment.
ALEX21 - 01 | 18:28
Dennys a scris:
- Dar de ce am pimit ban pe joc si pe radio ? motivul ?
Ca sa nu pot lua legatura cu tine ca proprietar ai avut si mesaj pe mafia creator ,,,,dar fara niciun raspun .....
Oricum asta aii facuto ...si ai si bagat repede optiune sa poasta comunica de la un anume rang ,ca sa nu se faca reclama la tine
asta sa i-o sp lui mutu
Ultima dată schimbat cu ALEX pe 2014-01-21 6:32 PM.
in primul rand...nu sunt eu acea persoana
- Dar de ce am pimit ban pe joc si pe radio ? motivul ?
Ca sa nu pot lua legatura cu tine ca proprietar ai avut si mesaj pe mafia creator ,,,,dar fara niciun raspun .....
Oricum asta aii facuto ...si ai si bagat repede optiune sa poasta comunica de la un anume rang ,ca sa nu se faca reclama la tine

Ultima dată schimbat cu ALEX pe 2014-01-21 6:32 PM.
Denis21 - 01 | 18:50
Bine inteles ca ti-am dat ban pe joc.din moment ce ai facut intr-o saptamana peste 15 conturi..Pe mafiacreator?nu am nici un mesaj de la tine.
acel "leg3"care facea reclama la tine imi dadea mie mesaj obsesiv ca la cati referali il bag in brigada,si probabil ca de aia a facut reclama pe alte jocuri.Bine inteles ca am bagat comunicarea de la un anumit rang!cand pe aceste jocuri inca mai exista propietari ca si tine.care si-ar folosii cavitatea bucala pentru un jucator in plus...
acel "leg3"care facea reclama la tine imi dadea mie mesaj obsesiv ca la cati referali il bag in brigada,si probabil ca de aia a facut reclama pe alte jocuri.Bine inteles ca am bagat comunicarea de la un anumit rang!cand pe aceste jocuri inca mai exista propietari ca si tine.care si-ar folosii cavitatea bucala pentru un jucator in plus...