Reclamatie Just4Play
alinas7 - 02 | 13:47
Just4Play a furat jocul lu Tinkode : Just4Play a zis ca vrea sa cumpere jocul lu Tinkode si tinkode ia dat parola Just4play a furat jocul va rog ajutatima sa recapat jocul lu Tinkode !
Denis7 - 02 | 16:09
Sunt procedee juridice care se fac in astfel de cazuri...
Se cheama inselatorie,si se poate ajunge la dosar penal.
Deci e alegerea lui daca va innapoia jocul.
Crystyan7 - 02 | 17:48
Dennys a scris:
se cheama abuz de incredere si nu se ajunge nicaieri,plus de asta toate site-urile sunt sub jurstrictia statului olandez,deci nu o sa pateasca nimic
Sunt procedee juridice care se fac in astfel de cazuri...
se cheama abuz de incredere si nu se ajunge nicaieri,plus de asta toate site-urile sunt sub jurstrictia statului olandez,deci nu o sa pateasca nimic
TinKode7 - 02 | 22:29
In primul rand mersi alinas si denis
In al doilea rand Cristy inteleg ca tu esti nou pe aici maxim 3 ani dar cei mai vechi dupa cum spuneam si in plangerea de la mafiacreator stiu despre precedentul creat de andrei
dar daca tu nu stii cauta pe forum topicul "avertizare pentru hackerasi" sau ceva in genu asta.Te va lamuri aia ce se poate intampla
Toti ceilalti pot sta linistiti ca mi-am recuperat jocul iar copilul si-a cerut scuze.
O seara faina in continuare

In al doilea rand Cristy inteleg ca tu esti nou pe aici maxim 3 ani dar cei mai vechi dupa cum spuneam si in plangerea de la mafiacreator stiu despre precedentul creat de andrei

Toti ceilalti pot sta linistiti ca mi-am recuperat jocul iar copilul si-a cerut scuze.
O seara faina in continuare