Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!
 
 

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.152
246.255
2
 
 
MijnMaffia.nl
201.699
1.127.222
121
MaMafia.fr
57.789
410.491
68
MeineMafia.de
74.773
400.289
42
MojeMafie.cz
27.839
279.355
36
MojaMafia.pl
54.449
367.508
4
MafiaCreator.com
71.523
238.346
2
MafyaKur.com
50.218
315.357
1
MiMafia.com
12.684
36.889
1
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.778
5.219
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
 

Cum īmi păstrez jocul balansat?

Multe jocuri din īntreaga lume sunt setate nu tocmai bine: economia nu este „sănătoasă", balansul nu exista, și de aici și lipsa unei provocări pentru jucători dar și a unui profit pentru proprietari. Nu, nu mă refer la MafiaCreator, dar la jocuri online multiplayer īn general.

De asemenea, creează probleme proprietarilor de jocuri din rețeaua noastră. Proprietarii trimit o mulțime de donații īn masp, editează jucătorii, oferind mega bonusuri, pentru că toți se asteaptă să aibe mulți bani și cred că astfel jucătorii vor cheltui mai mulți b. Aici totul se strică! Pentru mult timp am oferit foarte multă libertate īn jocuri, dar acum observăm că pānă și jucătorii se plānd că jocul nu mai oferă nicio provocare. Banii vin oricum prin dobānda de la bancă sau presele de bani.

Rezultatul? Te loghezi zilnici, dai o vizită pe la magazin ... și īți mărești puterea! Dar de ce un jucător ar cheltui bani sau credite, dacă au deja o sumă infinită de bani??

Īn săptămānile ce au trecut am analizat jocurile pentru a vedea unde lucrurile nu merg bine și am descoperit cele mai mari probleme. Din acest motiv, am făcut o serie de modificări pentru a restaura balansul īn jocuri. Bineīnteles că mereu va exista un anumit nivel de libertate. Cum folosești acea libertate drept proprietar de joc, este alegerea ta. Totuși, vrem să īți oferim căteva ponturi.

Modificările:

Donațiile īn masă
Am redus limitele donațiilor īn masă la valori realiste, astfel īncāt economia jocului să nu mai fie ruinată printr-un simplu click. Mai mult, de acum jucătorii tăi trebuie să accepte donația (īn maxim 72 ore de la trimiterea donației). Acest lucru evita un surplus de sume mari de bani īn jocul tău și, de asemenea, jucătorii vor avea un motiv īntemeiat pentru a juca regulat.

Bani de īnceput
Īntāmpinarea jucătorilor noi și donarea sumei de 1 milion īn bancă? Aceasta afacere nu mai există. Pentru īnceput, un jucător poate primi pānă la 1 milion bani cash sau īn bancă. Asta pentru același motiv: că de ce un jucător s-ar obosi să comită o crima pentru 20.000, sau să cheltuiască macar 1 Euro īn jocul tău, dacă īi poate primi așa ușor??

Familie: prese ilegale de bani
Această problemă a fost deja punctată īntr-un paragraf anterior. Durata de viață a unei prese de bani rămāne neschimbată, dar suma minimă și maximă generată de fiecare presă īn parte a fost schimbată și acum este proporționată cu durata ei de viaț. Durată de viață scurtă? Bani rapid! Durată lungă de viață? Astepți mai mult pentru o sumă proporționață!

Familie: pămānt
Am implementat un sistem similar ca īn cazul preselor de bani.

Familie: dobāndă
Dobānda maximă a fost redusă la 3% iar suma maximă pentru care primești dobāndă a fost redusă la 100 milioane, de la 1 miliard.

Dobandă bani din bancă
Suma din bancă pentru care primești dobāndă a fost și ea redusă la 100 milioane. Astfel, nu vei mai primi dobāndă dintr-o sumă nelimitată.

Și căteva ponturi...

Dacă dorești să ai o sumă frumoasă de bani īn contul tău bancar prin administrarea propriului joc cu mafie? Atunci nu īncerca să contracarezi aceste schimbări, prin folosirea tuturor setărilor la maxim... Īn schimb, īncearcă ceva diferit!

3% dobāndă de la banca familiei? Nu, -3% dobāndă! Cost detectiv? 5 milioane! Īncearcă să setezi totul la minim, sau cel puțin la valori mici. Fă totul pe cat de greu posibil pentru jucătorii tăi. Căștiguri mici, costuri mari!

Faci pariu că jucătorii vor veni să joace din nou?? Acum trebuie să muncească cu adevărat pentru banii lor! Faci pariu că după aceste schimbări, vei vedea rezultatele īn buzunarul tău??

Dacă jocul tău este īmpărțiti pe runde, poți, bineīnțeles termina runda curentă! Majoritatea schimbărilor de mai sus nu intră īn efect pānă cānd nu salvezi noile setări. Pānă atunci poți continua cu setările existente. Dar īncearcă să pornești runda următoare cu aceste schimbări, fără editarea membrilor și oferirea de sume imense de bani.

Și cine știe, cum īn săptămānile ce urmează o să introducem o noua opțiune distractivă pentru a face jocul și mai competitiv. Ramaneți cu noi!