Succesorul MafiaCreator a sosit.
CREAZĂ-MI PROPRIUL JOC!
 
 

Login proprietar de joc

Uitat? Logare
MafiaCreator.ro
23.329
246.701
0
 
 
MaMafia.fr
57.905
411.628
47
MijnMaffia.nl
202.057
1.129.876
45
MojeMafie.cz
27.951
280.947
43
MeineMafia.de
74.915
401.170
27
MafiaCreator.com
74.222
242.205
3
MojaMafia.pl
54.657
369.890
2
MafyaKur.com
50.420
317.655
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.827
5.279
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
MiMafia.com
12.733
37.332
0
 

Cum îmi păstrez jocul balansat?

Multe jocuri din întreaga lume sunt setate nu tocmai bine: economia nu este „sănătoasă", balansul nu exista, și de aici și lipsa unei provocări pentru jucători dar și a unui profit pentru proprietari. Nu, nu mă refer la MafiaCreator, dar la jocuri online multiplayer în general.

De asemenea, creează probleme proprietarilor de jocuri din rețeaua noastră. Proprietarii trimit o mulțime de donații în masp, editează jucătorii, oferind mega bonusuri, pentru că toți se asteaptă să aibe mulți bani și cred că astfel jucătorii vor cheltui mai mulți b. Aici totul se strică! Pentru mult timp am oferit foarte multă libertate în jocuri, dar acum observăm că până și jucătorii se plând că jocul nu mai oferă nicio provocare. Banii vin oricum prin dobânda de la bancă sau presele de bani.

Rezultatul? Te loghezi zilnici, dai o vizită pe la magazin ... și îți mărești puterea! Dar de ce un jucător ar cheltui bani sau credite, dacă au deja o sumă infinită de bani??

În săptămânile ce au trecut am analizat jocurile pentru a vedea unde lucrurile nu merg bine și am descoperit cele mai mari probleme. Din acest motiv, am făcut o serie de modificări pentru a restaura balansul în jocuri. Bineînteles că mereu va exista un anumit nivel de libertate. Cum folosești acea libertate drept proprietar de joc, este alegerea ta. Totuși, vrem să îți oferim căteva ponturi.

Modificările:

Donațiile în masă
Am redus limitele donațiilor în masă la valori realiste, astfel încât economia jocului să nu mai fie ruinată printr-un simplu click. Mai mult, de acum jucătorii tăi trebuie să accepte donația (în maxim 72 ore de la trimiterea donației). Acest lucru evita un surplus de sume mari de bani în jocul tău și, de asemenea, jucătorii vor avea un motiv întemeiat pentru a juca regulat.

Bani de început
Întâmpinarea jucătorilor noi și donarea sumei de 1 milion în bancă? Aceasta afacere nu mai există. Pentru început, un jucător poate primi până la 1 milion bani cash sau în bancă. Asta pentru același motiv: că de ce un jucător s-ar obosi să comită o crima pentru 20.000, sau să cheltuiască macar 1 Euro în jocul tău, dacă îi poate primi așa ușor??

Familie: prese ilegale de bani
Această problemă a fost deja punctată într-un paragraf anterior. Durata de viață a unei prese de bani rămâne neschimbată, dar suma minimă și maximă generată de fiecare presă în parte a fost schimbată și acum este proporționată cu durata ei de viaț. Durată de viață scurtă? Bani rapid! Durată lungă de viață? Astepți mai mult pentru o sumă proporționață!

Familie: pământ
Am implementat un sistem similar ca în cazul preselor de bani.

Familie: dobândă
Dobânda maximă a fost redusă la 3% iar suma maximă pentru care primești dobândă a fost redusă la 100 milioane, de la 1 miliard.

Dobandă bani din bancă
Suma din bancă pentru care primești dobândă a fost și ea redusă la 100 milioane. Astfel, nu vei mai primi dobândă dintr-o sumă nelimitată.

Și căteva ponturi...

Dacă dorești să ai o sumă frumoasă de bani în contul tău bancar prin administrarea propriului joc cu mafie? Atunci nu încerca să contracarezi aceste schimbări, prin folosirea tuturor setărilor la maxim... În schimb, încearcă ceva diferit!

3% dobândă de la banca familiei? Nu, -3% dobândă! Cost detectiv? 5 milioane! Încearcă să setezi totul la minim, sau cel puțin la valori mici. Fă totul pe cat de greu posibil pentru jucătorii tăi. Căștiguri mici, costuri mari!

Faci pariu că jucătorii vor veni să joace din nou?? Acum trebuie să muncească cu adevărat pentru banii lor! Faci pariu că după aceste schimbări, vei vedea rezultatele în buzunarul tău??

Dacă jocul tău este împărțiti pe runde, poți, bineînțeles termina runda curentă! Majoritatea schimbărilor de mai sus nu intră în efect până când nu salvezi noile setări. Până atunci poți continua cu setările existente. Dar încearcă să pornești runda următoare cu aceste schimbări, fără editarea membrilor și oferirea de sume imense de bani.

Și cine știe, cum în săptămânile ce urmează o să introducem o noua opțiune distractivă pentru a face jocul și mai competitiv. Ramaneți cu noi!